Masina de spalat rufe cu uscator AEG LWR73166OE Review si Pareri pertinente

0
(0)

AEG LWR73166OE este o masina de spalat rufe ce integreaza si uscator, reusind astfel sa spele si sa usuce hainele. Ofera o ingrijire atenta, dar mai multe detalii vom discuta imediat.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: AEG LWR73166OE

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe cu uscator AEG LWR73166OE ce poate fi controlata si de pe telefonul mobil prin aplicatia MyAEG Care.


Calitate 10
Functii si Tehnologii 10
Rezistenta 10
PROS
 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate generoasa
 • Control de pe telefon
 • Programe bine optimizate
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe AEG LWR73166OE prezinta o capacitate de incarcare de 10 kg la spalare si 6 kg la uscare, reusind astfel sa fie o buna optiune pentru o familie cu 5-6 membri. De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica A, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE.

Totodata, aceasta poate atinge o viteza maxima de centrifugare de 1600 de rotatii pe minut. Astfel, stoarce foarte bine orice fel de incarcaturi.

AEG LWR73166OE include urmatoarele programe:

 • Eco 40-60 – este cel mai economic program si este indicat pentru articole din bumbac, cu grad moderat de murdarie, realizate dintr-un singur strat.
 • Cottons – este adresat articolelor din bumbac, rezistente.
 • Delicates – este excelent pentru articole realizate din materiale sensibile.
 • Wool / Handwash : este ideal pentru articole din lana sau alte articole delicate ce se pot deteriora usor.
 • Outdoor – este potrivit pentru echipamente purtate in activitati in aer liber.
 • Machine Clean – vizeaza igienizarea interiorului masinii.
 • Quick 20′ Wash & Dry 60′ – implica spalarea in 20 de minute a unei cantitati reduse de haine sau spalarea si uscarea in 60 de minute.
 • MixLoad – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice.
 • Hygiene – asigura o buna igienizare hainelor.
 • Rinse – vizeaza clatirea suplimentara a hainelor.
 • Spin / Drain – implica centrifugarea suplimentara si evacuarea hainelor.

Aveti posibilitatea de a va conecta la internet si de a controla masina direct de pe telefonul mobil. In plus, puteti descarca si trei programe suplimentare: sports, home si special.

Sistemul SpecialCare Wash-to-Dry se adapteaza in functie de tipul materialului oferind o curatare eficienta si delicata. UniversalDose consta intru-un sertar mic realizat pentru capsulele PODS. Folosind jeturi de apa, acestea vor fi inmuiate, perforate si dizolvate complet indepartand eficient petele de pe haine, chiar si in apa rece la cicluri de o ora.

Sistemul PreciseLoad adapteaza durata programului de spalare, precum si consumul de resurse in functie de dimensiunile incarcaturii. Consumul de resurse este redus in momentul in care adaugati incarcaturi mai mici.

Cu functia de programare intarziata puteti amana ora de incepere a spalarii in functie de programul vostru.

Referitor la design, este o masina prevazuta cu o carcasa moderna care se integreaza usor in orice decor. In zona frontala, regasim setarul pentru detergenti, butonul rotativ ce permite reglarea programelor si display-ul ce afiseaza durata acestora, timp in care permite reglarea parametrilor si activarea functiilor. Hubloul prevazut cu deschidere pe partea stanga este suficient de spatios incat sa va permita sa manevrati usor si articolele mai mari.

Modelul in discutie masoara 66 cm adancime, 59.7 cm latime si 84.7 cm inaltime cantarind 79.5 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe cu uscator AEG LWR73166OE

Asadar, daca sunteti in cautarea unei masini 2 in 1 performante, AEG LWR73166OE ar putea fi o varianta grozava. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si confirma ca spala si usuca excelent hainele. De asemenea, este foarte spatioasa, programele bine optimizate, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. Considera ca au facut o alegere inteligenta al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *