Masina de spalat rufe Beko B3WFU7704WB Review si Pareri pertinente

0
(0)

Beko B3WFU7704WB este un model de masina de spalat rufe accesibila ca pret, prevazuta cu o gama varaita de programe si un consum energetic redus. Poate oferi o ingrijire eficienta hainelor, dar pentru inceput va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a descoperi daca este produsul potrivit si nevoilor voastre.

8.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Beko B3WFU7704WB

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Beko B3WFU7704WB cu aplicatie mobila si programe variate la pret accesibil.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 6
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Control de pe telefon
 • Programe variate
 • Silentioasa
CONS
 • Viteza maxima 1000 RPM

Masina de spalat rufe Beko B3WFU7704WB prezinta o capacitate de incarcare de 7 kg si este potrivita pentru o familie cu aproximativ trei membri. Aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica D, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari aproximativ 69 kWh.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, ceea ce asigura o stoarcere buna majoritatii tipurilor de incarcaturi.

Aceasta include o gama variata de programe si anume:

 • Cottons – este excelent pentru articolele din bumbac si permite reglarea temperaturii pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 7 kg.
 • Eco 40-60 – este un program foarte economic recomandat pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 40-60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 7 kg.
 • Synthetics –  este special pentru articole din fibre sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Xpress / Super Xpress – permite ajustarea temperaturii pana la 90 de grade Celsius si incarcarea unei cantitati de pana la 7 kg de articole.
 • Wollens / Hand Wash – poate fi utilizat pentru spalarea articolelor sensibile ce necesita spalare manuala si a altor articole din lana ori care contin lana, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este 1.5 kg
 • Gentle Care  – este indicat pentru articole sensibile ce se pot deteriora usor, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 3 kg.
 • Dowloaded Program – permite descarcarea de noi programe de spalare cum ar fi: mix, curtains, lingerie, soft toys sau towels.
 • Shirts – este indicat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.  Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Down wear – este potrivit pentru articole voluminoase, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Hygiene+ – vizeaza o igienizare excelenta a hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius, sarcina maxima fiind de 7 kg.
 • Stain Expert – permite indepartarea petelor dificile, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3.5 kg.
 • Outdoor / Sports – este indicat pentru echipamente sport si articole purtate in cadrul activitatilor desfasurate in aer liber, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Dark care / Jeans – este potrivit pentru articole inchise la culoare sau negre ori pentru articole din denim, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Rinse – permite clatirea suplimentara a hainelor.
 • Spin + Drain – asigura o stoarcere eficienta hainelor, iar ulterior evacueaza apei.

Cu functia AddXtra, puteti adauga sau scoate un articol din masina in primele cinci minute de la incepera spalarii. Tehnologia Steam Cure contribuie la indepartarea eficienta a petelor dificile, oferind o ingrijire delicata hainelor. Aceasta are la baza aburul care daca este eliminat la inceput inmoaie murdarie sau daca este eliminat la final, indeparteaza cutele.

Aplicatia mobila Home Whiz permite controlarea masinii direct de pe telefonul mobil. Va puteti conecta cu ajutorul tehnologiei Bluetooth putand monitoriza ulterior aparatul de la distanta.

Motorul Pro Smart Inverter ofera un mod de operare silentios, o eficienta energetica mai buna si absenta vibratiilor, respectiv eliminarea emisiilor electromagnetice. In plus, ofera o mai buna rezistenta si robustete, eliminand elementele supuse uzurii cum ar fi perii de carbon.

In ceea ce priveste design-ul, este o masina destul de simpla, carcasa fiind alba. In zona frontala, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ ce permite selectarea programelor si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite activarea functiilor si reglarea parametrlor. Hubloul este prevazut cu deschidere pe partea stanga si este suficient de mare incat sa permita manevrarea facila si a articolelor mai mari.

Modelul in discutie masoara 49.6 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime alaturi de o greutate de 59 de kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe Beko B3WFU7704WB

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe eficiente, dar accesibila ca pret, Beko B3WFU7704WB ar putea fi o optiune de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca pentru nevoile lor, a fost o alegere corecta. Este suficient de spatioasa, programele din dotare le acopera nevoile, timp in care este silentioasa si economica. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *