Masina de spalat rufe Beko B3WFU7724MB Review si Pareri pertinente

0
(0)

Beko B3WFU7724MB este o masina de spalat rufe rezonabila ca pret, ce pune la dispozitie o gama variata de programe. Va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a descoperi daca este varianta optima pentru nevoile voastre.

9.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Beko B3WFU7724MB

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe Beko B3WFU7724MB

Masina de spalat rufe Beko B3WFU7724MB cu aplicatie mobila.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Control de pe telefon
 • Gama variata de programe
 • Silentioasa
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Beko B3WFU7724MB prezinta o capacitate de incarcare de 7 kg fiind excelenta pentru o familie cu aproximativ trei membri. In acelasi timp, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa D, inregistrand la fiecare 100 de spalari circa 69 kWh.

Poate atinge o viteza maxima de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut asigurand o stoarcere optima.

Tehnologia Bluetooth permite controlarea masinii direct de pe telefonul mobil chiar si de la distanta. Descarcand aplicatia Home Whiz puteti realiza foarte usor setarile dorite.

Tehnologia Steam Cure ajuta la indepartearea mai facila a cutelor, oferind o ingrijire atenta hainelor. Acestea sunt pastrate intr-o stare foarte buna datorita folosirii aburului care se ridica din partea inferioara a tamburului. In functie de programul setat, aburul este eliberat la inceputul sau la finalul acestuia. Cand este eliberat la inceput, va inmuia murdaria, iar la final, indeparteaza cutele.

Motorul Pro Smart Inverter ofera masinii un mod silentios de funcitonare, dari si o eficienta energetica mai buna. Elimina emisiile electromagnetice, precum si vibratiile.

Tehnologia Optisense asigura un consum de apa mai mic, dar si un consum energetic redus, gratie celor patru senzori speciali: trei senzori dedicati ingrjirii hainelor si un senzor ce prelungeste durata de viata a masinii de spalat.

Functia Fast+ reduce durata programelor cu pana la 50% in functie de programul selectat si de tipul tesaturii hainelor.

Beko B3WFU7724MB prezinta urmatoarele programe de spalare:

 • Cottons – este recomandat pentru articole din bumbac, temperatura de spalare putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 7 kg.
 • Eco 40-60 – este un program economic si este indicat pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Capacitatea maxima este de 7 kg.
 • Synthetics – este potrivit pentru articole din materiale sintetice, temperatura apei putand fi reglata pana la 60 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 3 kg.
 • Xpress – poate fi utilizat pentru articole de zi cu zi, temperatura maxima a apei putand fi setata pana la 90 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 7 kg.
 • Gentle Care – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 3 kg.
 • Downloaded Program – permite descarcarea de noi programe de spalare care nu au fost prevazute in grila initiala, cum ar fi Mixt, Perdele, Lenjerie, Jucarii de plus sau Prosoape.
 • Shirts – este special pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, sarcina maxima admisa fiind de 3 kg. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius.
 • Down wear – este potrivit pentru articole voluminoase prevazute cu umplutura din puf, temperaura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Hygiene+ – ofera o buna igienizare hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius, sarcina maxima fiind de 7 kg.
 • Stain Expert – este excelent pentru indepartarea petelor persistente din tesatura hainelor, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3.5 kg.
 • Outdoor / Sport – este recomandat pentru articole sport sau echipamente purtate in activitati in aer liber, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Dark Care / Jeans – este indicat pentru articole inchise la culoare sau negre, pentru articole din denim, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 3 kg.
 • Rinse – ofera clatire suplimentara hainelor.
 • Spin + Drain – asigura stoarcerea suplimentara si evacuarea apei.

Din punct de vedere al design-ului, este o masina moderna, care se integreaza cu usurinta in orice decor. In partea superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ ce permite selectarea programelor si display-ul ce afiseaza informatii referitoare la durata programelor, permite setarea functiilor si reglarea parametrilor. Hubloul dispune de deschidere pe partea stanga si este suficient de spatios incat sa va permita sa manevrati usor si articole mai mari.

Modelul in discutie masoara 49.6 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, alaturi de o greutate de 59 de kg.

Vezi oferta de pret

In concluzie, Beko B3WFU7724MB este o masina de spalat rufe ce isi face treaba bine, punand la dispozitie o gama variata de programe. Clientii sunt de parere ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata, produsul in cauza spaland eficient hainele, este suficient de spatios pentru ceea ce aveau nevoie si foarte silentios. Recomanda masina mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *