Masina de spalat rufe Beko WUE8746XWST | Review si Pareri pertinente

Beko WUE8746XWST este o masina de spalat rufe spatioasa si economica ce vine la pachet cu o serie de functii moderne si totusi este disponibila la un pret rezonabil. Dar mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile si pentru a descoperi daca este ceea ce aveti nevoie.

9.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Beko WUE8746XWST

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe Beko WUE8746XWST

Masina de spalat rufe Beko WUE8746XWST cu Bluetooth si alte tehnologii ingenioase.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Bluetooth
 • Economica
 • Silentioasa
 • Gama variata de programe si functii
 • Spatioasa
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Beko WUE8746XWST prezinta o capacitate destul de mare de 8 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ patru membri. In acelasi timp, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, modelul in discutie face parte din clasa C, inregistrand astfel un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic la fiecare 100 de spalari este aproximat undeva la 63 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 de rotatii pe minut, asigurand astfel o stoarcere eficienta tuturor tipurilor de incarcaturi.

Printre tehnologiile din dotare se numara HomeWhiz care va simplifica viata. Practic, conectandu-va prin Bluetooth, puteti controla masina folosind aplicatia mobila direct de pe telefon, chiar si de la distanta. In acest fel, veti putea descarca programe de spalare noi, puteti primi in timp real notificari referitoare la programul de spalare, eventuale probleme aparute si asa mai departe.

O alta tehnologie interesanta este cea Steam Cure care va ajuta sa scapati de cutele de pe haine, timp in care ofera o ingrijire atenta acestora. In functie de programul activat, aburul poate fi eliberat l ainceputul programul sau la finalul acestuia. In cazul in care este eliberat la inceput, rolul acestuia este de a inmuia murdaria, curatarea devenind mai usoara. Daca este eliberat la final, acesta va ajuta la indepartarea cutelor, tesatura devenind mai moale si mai placuta.

Motorul Pro Smart Inverter vine la pachet cu o serie de avantaje. In primul rand, este vorba despre eficienta energetica buna, adica va contribui la obtinerea unui consum energetic mai scazut. De asemenea, ajuta la controlul turatiile, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, timp in care sunt eliminate elementele supuse uzurii precum perii de carbon.

Functia AddXtra permite adaugarea hainelor uitate initial chiar si dupa ce masina a inceput spalarea, in primele cinci minute. In plus, design-ul unic al cuvei – Aquawave asigura conditiile optime pentru ca hainele sa fie curatate eficient, dar tratate bland, imitand ritmul natural al valurilor.

Functia Fast+ permite reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 55%, fara a afecta calitatea spalarii.

In plus, tehnologia Aquafusion ajuta la reducerea cantitatii de detergent pierdute la fiecare spalare pentru a economisi bani si detergent, timp in care imbunatateste performantele la spalare.

Tehnologia Silent Tech presupune o spalare mai silentioasa gratie motorului Pro Smart Inverter si a peretilor laterali care au fost special proiectat pentru un nivel al zgomotului cat mai scazut.

Functia Child Lock dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa se poata juca in siguranta, fara a deregla masina.

Alte functii importante de mentionat ar mai fi si ExtraRinse ce asigura clatirea suplimentara, PreWash care adauga cicluri de spalare preliminara inainte de ciclul principal, respectiv Anti-crease ce previne sifonarea hainelor.

Beko WUE8746XWST are la baza o gama variata de programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 • Cottons : este potrivit pentru articolele din bumbac cu grad mediu-ridicat de murdarie, temperatura apei putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 8 kg.
 • Eco 40-60 : poate fi folosit pentru spalarea economica a articolelor din bumbac cu grad redus sau mediu de murdarie, temperatura putand fi reglata la 40 sau 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 8 kg.
 • Synthetics : este indicat pentru articole realizate din materiale sintetice, temperatura apei putand fi reglata pana la 60 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 3 kg.
 • Xpress / Super Xpress : poate fi folosit pentru articole de zi cu zi, temperatura apei putand fi setata pana la 90 de grade Celsius, iar arcina maxima este de 8 kg.
 • Wollens / Hand Wash : este excelent pentru articole din lana sau alte materiale sensibile ce se pot deteriora usor, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsiuus, iar sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Gentle care : este recomandat pentru articole foarte delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 3.5 kg.
 • Dowloaded Program : permite descarcarea de noi programe de spalare care initial nu au fost prevazute in grila.
 • Shirts : puteti adauga camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Down Wear : este recomandat pentru articole voluminoase prevazute cu umplutura, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 2 kg.
 • Hygiene+ : asigura o buna igienizare hainelor celor mici sau a persoanelor cu piele sensibila, temperatura de spalare fiind de 90 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 8 kg.
 • Stain Expert : permite indepartarea petelor persistente, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 6 kg.
 • Outdoor / Sports : este excelent pentru articole si echipamente purtate in activitati desfasurate in aer liber, treninguri etc, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 3.5 kg.
 • Dark care / Jeans : este destinat articolelor inchise la culoare si a celor din denim, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima este de 3.5 kg.
 • Rinse : asigura clatirea suplimentara a hainelor.

In ceea ce priveste design-ul, este un produs modern prevazut cu o carcasa alba. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia putem selecta programul de spalare dorit si display-ul ce permite monitoriza durate programelor, activarea functiilor auxiliare si reglarea parametrilor doriti. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita manevrarea facila si a articolelor voluminoase.

Dimensiunile acesteia sunt de 55 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 64 de kg.

Vezi oferta de pret

In concluzie, masina de spalat rufe Beko WUE8746XWST poate fi o alternativa care se descurca eficient, primind multe feedback-uri pozitive din partea cumparatorilor. Acestia sustin ca spala bine hainele, este suficient de spatioasa pentru nevoile lor si beneficiaza de o gama destul de variata de programe incat sa le acopere nevoile pe care le au. In plus, este silentioasa, fiind astfel varianta optima pentru ceea ce cautau. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este de departe unul avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *