Masina de spalat rufe LG F4WR510SBM Review si Recomandari

0
(0)

Intr-o lume din ce in ce mai tehnologizata, aparatele electrocasnice inteligente au devenit o parte esentiala a vietii noastre de zi cu zi. Una dintre acestea este masina de spalat rufe LG F4WR510SBM, un model de top care promite sa faca spalatul hainelor o experienta mai usoara si mai eficienta. Cu o capacitate de 10 kg, 1400 de rotatii pe minut, motorul Al Direct Inverter, Wi-Fi integrat, functia Smart Diagnosis, programarea intarziata si blocarea accesului pentru copii, aceasta masina de spalat are toate caracteristicile necesare pentru a satisface nevoile dumneavoastra de spalare.

9.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: LG F4WR510SBM

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe LG F4WR510SBM cu o capacitate generoasa de 10 kg poate fi alegerea ideala si pentru familiile mai numeroase.


Calitate 10
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 10
PROS
 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Programe variate
 • Silentioasa
CONS
 • Nu am identificat

Cu o capacitate de 10 kg, aceasta masina de spalat LG va permite sa spalati o cantitate semnificativa de rufe intr-o singura incarcare. Aceasta este o caracteristica excelenta pentru familii mari sau pentru cei care au multe haine de spalat. Cu o viteza de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut, hainele dumneavoastra vor fi uscate mai repede si vor necesita mai putin timp pentru a se usca.

Motorul Al Direct Inverter este inima acestei masini de spalat. Acesta ofera o performanta extraordinara, fiind mai eficient din punct de vedere energetic si mai silentios decat motoarele traditionale. De asemenea, este mai durabil, ceea ce inseamna ca veti putea sa va bucurati de aceasta masina de spalat pentru multi ani de acum inainte.

Un alt aspect impresionant al masinii de spalat LG F4WR510SBM este conectivitatea Wi-Fi. Cu ajutorul unei aplicatii mobile, puteti controla masina de spalat de la distanta si puteti primi notificari despre starea ciclului de spalare. De asemenea, functia Smart Diagnosis va permite sa identificati rapid si usor orice probleme potentiale ale masinii de spalat, economisind timp si bani in cazul in care este necesara interventia unui tehnician.

Aceasta masina de spalat ofera, de asemenea, functia de programare intarziata, care va permite sa stabiliti momentul in care doriti sa inceapa ciclul de spalare. Astfel, puteti sa programati masina sa porneasca in timp ce sunteti la munca sau in timpul noptii, pentru a beneficia de tarifele mai mici la energie electrica. In plus, blocarea accesului pentru copii va ofera linistea ca cei mici nu pot schimba setarile sau opri masina de spalat in timpul unui ciclu.

LG F4WR510SBM are la baza o gama de programe foarte bine gandita, dupa cum urmeaza:

 • Delicates – este recomadnat pentru lenjerie din dantela, imbracaminte transparenta si dantelata, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius, iar capacitatea de 3 kg.
 • Cotton Turbo – presupune spalarea hainelor din bumbac cu murdarie redusa sau murdarie normala, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 5 kg.
 • Sportwear – este recomandat pentru articole sport, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 3 kg.
 • Speed 14 – este un program scurt, ce permite reglarea apei pana la 40 de grade Celsius. Sarcina de incarcare este de 2 kg.
 • Duvet – este destinat pilotelor, paturilor, pernelor etc, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2.5 kg.
 • Rinse + Spin – presupune clatirea suplimentara si evacuarea apei.
 • Al Wash – asigura actiuni de rotatie potrivite ale cuvei dupa finalizarea detectarii incarcaturii. Temperatura maxima este de 60 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 3 kg.
 • Cotton – este indicat pentru haine din bumbac rezistente, temperatura apei putand fi reglata pana la 95 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 10 kg.
 • Eco 40-60 – este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 40 sau 60 de grade Celsius. Sarcina de incarcare este de 10 kg.
 •  Mixed Fabric  – puteti introduce atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice. Temperatura apei este de 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 4 kg.
 • Easy Care – este potrivit pentr uarticole din poliamida, acril, poliester, temperatura de spalare putand fi ajustata pana la 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 4 kg.
 • Allergy Care – asigura o igienizare optima hainelor persoanelor cu piele sensibila, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 4 kg.

Totodata, ofera un design modern carcasa fiind de culoare neagra. In zona superioara, se afla sertarul pentru detergenti, butonul rotativ ce permite selectarea programelor si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite reglarea parametrilor si activarea functiilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita manevrarea usoara si a articolelor mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 56.5 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 70 de kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe LG F4WR510SBM

Masina de spalat rufe LG F4WR510SBM este o investitie excelenta pentru cei care cauta performanta, eficienta si comoditate in procesul de spalare a hainelor. Cu o gama de caracteristici de varf, cum ar fi motorul Al Direct Inverter, conectivitatea Wi-Fi si functia Smart Diagnosis, aceasta masina de spalat va va ajuta sa economisiti timp si energie, iar hainele dumneavoastra vor fi mereu curate si proaspete. Clientii actuali sunt foarte incantati de performantele acesteia si confirma ca spala foarte bine orice fel de incarcaturi. Apreciaza capacitatea generoasa, dar si gama variata de programe, iar dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/preet este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *