Masina de spalat rufe Slim Samsung WW90T304MBW/LE | Review si Pareri utile

Samsung WW90T304MBW/LE este o masina de spalat rufe slim, ceea ce inseammna ca poate fi usor de integrat si in spatii mai restranse. Totodata, ofera o capacitate generoasa si o serie de programe foarte bine gandite. Daca este cea mai buna alternativa si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Samsung WW90T304MBW/LE

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe Slim Samsung WW90T304MBW/LE

Masina de spalat rufe slim Samsung WW90T304MBW/LE ideala pentru spatii mici.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate generoasa
 • Silentioasa
 • Economica
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Samsung WW90T304MBW/LE pune la dispozitie o capacitate de 9 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu pana la cinci membri. Totodata, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, masina face parte din clasa D, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 76 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca poate asigura o stoarcere eficienta tuturor tipurilor de incarcaturi.

Modelul in discutie are la baza tehnologia Digital Inverter ce utilizeaza magneti puternici pentru a obtine perforamnte mai bune in ceea ce priveste puterea si modul silentios de operare, timp in care ofear un consum energetic mai scazut si o buna rezistenta in timp.

In acelasi timp, este prevazuta cu o gama variata de programe, dupa cum urmeaza:

 • Eco 40-60 : este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de doar 40 de grade Celsius. Sarcina amxima admisa este de 9 kg.
 • Cotton : este indicat pentru articole din bumbac, temperatura apei putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 9 kg.
 • Synthetics : este excelent pentr uarticole sintetice din poliester, poliamida sau alte materiale similare, temperatura de spalare fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 4.5 kg.
 • Intensive : este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, avand o durata mai mare. Temepratura de spalare este de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 9 kg.
 • Rinse + Spin : presupune clatirea suplimentara a hainelor.
 • Drain / Spin : vizeaza centrifugarea suplimentara a hainelor.
 • Drum Clean : implica igienizarea interiorului masinii, dupa ce tamburul a fost golit.
 • Cotton Eco : este indicat pentru articole din bumbac precum lenjeria de pat, fetele de masa, lenjeria intima, prosoape, camasi, sarcina maxima fiind de 9 kg.
 • +Pre Wash : adauga un ciclu de spalare preliminara inainte de cel principal, sarcina maxima fiind de 5.5 kg.
 • Quick Wash : implica spalarea rapida a unei cantitati de pana la 2 kg de articole, temperatura apei fiind de cel mult 30 de grade Celsius.
 • Mixed Load : puteti aduaga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, temperatura apei fiind de cel mult 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 4.5 kg.
 • Wool : puteti adauga articole din lana sau lana in amestec cu alte materiale, temperatura maxima fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 3 kg.
 • Colours : este exclent pentru articole de culoare inchisa din bumbac, materiale sintetice sau tesaturi combinate, temperatura apei fiind de cel mult 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 4.5 kg.
 • Baby care : ofera o buna ingrjire articolelor bebelusilor spaland la temperatura de 60 de grade Celsius, in timp ce sarcina maxima ajunge la 4.5 kg.

Mai mult decat atat, functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina. Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.

Referitor la design, este un model destul de simplu, prevazut cu o carcasa alba. In zona superioara, regasim sertarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de spalare dorit si display-ul ce ofera informatii referitoare la durata programelor, permite reglarea parametrilor si activarea functiilor auxilare. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa va permita manevrarea usoara si a articolelor voluminoase.

Dimesniunile masinii in discutie sunt de 50.5 cm adancime, 59.5 cm latime si 85 cm inaltime avand o greutate de 64 de kg.

Vezi oferta de pret

Prin urmare, Samsung WW90T304MBW/LE este un model accesibil ca pret, prevazut cu o gama de programe bine gandite ce poate fi o optiune buna pentru nevoi variate. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta masina isi face treaba declarand ca spala bine hainele, este silentioasa si economica, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *