Masina de spalat rufe Samsung WW90T534DAT/S7 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Cand vine vorba de tehnologia electrocasnica pentru casa, Samsung este un nume de incredere care continua sa ofere produse inovatoare si de calitate superioara. Masina de spalat rufe Samsung WW90T534DAT/S7, cu o capacitate de 9 kg si o viteza de centrifugare de 1400 rpm, este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa aiba haine curate si proaspete fara a compromite eficienta energetica.

9.3 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Samsung WW90T534DAT/S7

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Samsung WW90T534DAT/S7 cu o capacitate generoasa de 9 kg si un consum energetic scazut pentru o ingrijire poate oferi o ingrijire eficienta hainelor. Programele variate asigura un mod de curatare eficient indiferent de tipul hainelor sau gradul de murdarie.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 10
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe
 • Control de pe telefon
CONS
 • Nu am identificat

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale acestei masini de spalat este eficienta sa energetica remarcabila. Cu un consum de doar 49 kWh la 100 de spalari, acest model se incadreaza cu usurinta in clasa A de eficienta energetica, ceea ce il face o alegere ecologica si economica. Cu cresterea constientizarii asupra impactului asupra mediului inconjurator, aceasta masina de spalat ofera o modalitate de a contribui la reducerea amprentei de carbon a gospodariei dumneavoastra.

O alta caracteristica notabila a masinii de spalat Samsung WW90T534DAT/S7 este tehnologia Wi-Fi integrata. Acest aspect permite utilizatorilor sa controleze si sa monitorizeze masina de spalat de la distanta, prin intermediul unei aplicatii mobile. Acest lucru nu numai ca adauga un nivel de comoditate, dar si eficientizeaza procesul de spalare. Puteti porni sau opri ciclurile de spalare, sa setati programe personalizate sau sa primiti notificari atunci cand spalarea este gata.

Tehnologia Eco Bubble este o alta caracteristica de top a acestei masini de spalat. Acest sistem inovator transforma detergentul lichid in bule fine, care patrund in tesaturile hainelor pentru a elimina petele si murdaria cu usurinta. Acest lucru face ca spalarea hainelor sa fie mai eficienta, economisind in acelasi timp apa si energie. Cu Eco Bubble, puteti fi sigur ca hainele dumneavoastra sunt curate in profunzime, chiar si la temperaturi mai scazute.

Steam Wash este o alta functie impresionanta a acestei masini de spalat Samsung. Aceasta tehnologie utilizeaza aburul pentru a curata hainele la un nivel mai profund. Aburul ajuta la eliminarea bacteriilor si a alergenilor, precum si a mirosurilor neplacute, lasand hainele proaspete si igienice. Cu Steam Wash, puteti fi sigur ca hainele dumneavoastra sunt curate si sanatoase pentru familia dumneavoastra.

Mai mult decat atat, masina include o serie de programe variate si bine optimizate, dupa cum urmeaza:

 • Eco 40-60 – este un program foarte economic si este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 40 sau 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 9 kg.
 • Bumbac – este indicat pentru articole din bumbac precum lenjerie de pat, fete de masa, lenjerie de corp, prosoape etc, temperatura de spalare putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 9 kg.
 • Spalare rapida 15′ – este potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2 kg.
 • Rece intens – presupune spalarea rufelor cu apa la temperaturi reduse contribuind la reducerea consumului energetic. Sarcina maxima este de 4 kg.
 • Lana – se adreseaza articolelor din lana sau care contin lana, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 2 kg.
 • Asternuturi – este potrivit pentru lenjeria de pat, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2 kg.
 • Exterior – este indicat pentru articole destinate drumetiilor montane, echipamentelor de schi si articolelor sport din spandex, stretch si microfibre, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius, iar sarcina de 2 kg.
 • Camasi – este indicat pentru camasi din bumbac sau fibre sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2 kg.
 • Prosoape – este indicat pentru prosoape de baie, bucatarie etc, temperatura apei putand fi ajustata pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Abur igienizare – asigura o buna igienizare la temperatura de maxim 90 de grade Celsius, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Bebelusi – este potrivit pentru articolele celor mici, temperatura apei fiind de maxim 90 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 4 kg,
 • Clatire + centrifugare – vizeaza clatirea suplimentara a hainelor si stoarcerea lor.
 • Scurgere/centrifugare – implica stoarcerea suplimentara si evacuarea apei.
 • Noros – asigura o stoarcere optima in conditii de umiditate ridicata, capacitatea maxima fiind de 9 kg,  iar temperatura apei de 60 de grade Celsius.
 • Activ – este potrivit pentr uarticole sportive, treninguri etc, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2 kg.
 • Colorate – este recomandat pentru articole colorate, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 4 kg.
 • Sintetice – se adreseaza articolelor din fibre sintetice, temperatura de spalare fiind de maxim 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 4 kg.
 • Delicate – este potrivit pentru articole delicate precum sutiene, lenjerie din matase si alte articole care se spala de mana, temperatura  de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2 kg.
 • Blugi – este recomandat pentru articole din denim, precum pantaloni, camasi etc, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 3 kg.
 • Spalare silent – reduce zgomotul si vibratiile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 4 kg.
 • Mixt – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice. Temperatura apei este de maxim 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 4 kg.

Cu functia child lock puteti dezactiva panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina. Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Dimensiunile masinii sunt de 55 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 67 de kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe Samsung WW90T534DAT/S7

In concluzie, masina de spalat rufe Samsung WW90T534DAT/S7 reprezinta o investitie inteligenta pentru oricine doreste o masina de spalat performanta, eficienta energetic si dotata cu tehnologii avansate. Cu o capacitate de 9 kg, o viteza de centrifugare de 1400 rpm si functii precum Wi-Fi, Eco Bubble si Steam Wash, acest model va satisface cu siguranta toate nevoile dumneavoastra de spalare a hainelor. Cu un consum redus de energie si o tehnologie de varf, aceasta masina de spalat va aduce un plus de confort si eficienta in gospodaria dumneavoastra. Cumparatorii actuali sustin ca aparatul in discutie isi face treaba foarte bine. Spala eficient hainele, este spatioasa, iar programele din dotare sunt variate, dar si foarte bine optimizate. Astfel, dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *