Masina de spalat rufe Samsung WW90T554DAW/S7 Review si Pareri

0
(0)

In era tehnologiei moderne, inovatiile se strecoara in fiecare aspect al vietii noastre, si acest lucru se aplica si in cazul gospodariei noastre. Un astfel de exemplu este masina de spalat rufe Samsung WW90T554DAW/S7, o capodopera tehnologica care redefineste modul in care ne ingrijim hainele. Cu caracteristici avansate precum capacitatea de 9 kg, viteza de rotatie de 1400 RPM, clasa energetica A si tehnologii precum Add Wash, Al Control, Steam, Eco Bubble, Motor Digital Inverter, WiFi si Smart Control, aceasta masina de spalat rufe devine un partener indispensabil in orice gospodarie moderna.

9.3 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Samsung WW90T554DAW/S7

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Samsung WW90T554DAW/S7 cu o capacitate generoasa de 9 kg si control de pe telefonul mobil.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 10
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Add Wash, Eco Bubble
 • Tehnologie Wi-fi
 • Capacitate mare
CONS
 • Nu am identificat

Capacitatea generoasa de 9 kg a masinii de spalat Samsung WW90T554DAW/S7 inseamna ca puteti spala o cantitate semnificativa de haine intr-o singura ciclu, economisind timp si energie, fiind potrivita pentru o familie cu aproximativ 4-5 membri. Viteza de rotatie de 1400 RPM garanteaza ca hainele dumneavoastra vor iesi din masina practic uscate, reducand astfel timpul necesar pentru uscarea ulterioara.

Acesta are la baza o gama variata de programe, dupa cum urmeaza:

 • Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 40 sau 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 9 kg.
 • Bumbac – este ideal pentru articole din bumbac, temperatura apei fiind de maxim 90 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 9 kg.
 • Spalare rapida 15′ – este potrivit pentru articole nepatate, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2 kg.
 • Rece intens – vizeaza spalarea hainelor cu apa rece, sarcina maxima fiind de 4 kg.
 • Lana – este potrivit pentru articole din lana, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 2 kg.
 • Asternuturi – este indicat pentru lenjerie si garnituri de pat, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 2 kg.
 • Haine outdoor – este recomandat pentru echipamente purtate in activitati desfasurate in aer liber, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 2 kg.
 • Camasi – este indicat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, oferind posibilitatea de a regla temperatura pana la 60 de grade Celsius, in timp ce sarcina maxima este de 2 kg.
 • Prosoape – este ideal pentru prosoape de bucatarie, de maini sau de baie, temperatura maxima fiind de 90 de grade Celsius. Capacitatea  maxima este de 4 kg.
 • Abur igienizare – ofera o igienizare excelenta hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius, sarcina maxima fiind de 4 kg.
 • Bebelusi – este recomandat pentru hainele bebelusilor, temperatura apei fiind de pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Noros – permite spalarea hainelor la temperatura de 60 de grade Celsius, sarcina maxima fiind de 9 kg.
 • Activ – este potrivit pentru articole sportive, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2 kg.
 • Colorate – este recomandat pentru articole colorate, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 4 kg.
 • Sintetice – este indicat pentru articole sintetice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 4 kg.
 • Delicate – este potrivit pentru articole realizate din materiale sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2 kg.
 • Denim – este excelent pentru articole din denim, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Spalare silentioasa – poate fi folosit si pe timpul noptii spaland la temperatura de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 4 kg.
 • Mixt – puteti introduce atat articole din bumbac, cat din materiale sintetice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 4 kg.

Cu tehnologia Add-Wash, nu mai trebuie sa va faceti griji in legatura cu hainele uitate in timpul unui ciclu de spalare. Puteti adauga sau scoate articole chiar si in timpul spalarii.

Prin intermediul acestui sistem avansat, puteti monitoriza si controla masina de spalat de la distanta, folosind smartphone-ul sau dispozitivul dvs. conectat.
Tehnologia Steam utilizeaza aburul pentru a elimina bacteriile si alergenii din haine, asigurand astfel o curatare profunda si igienica.

Functia Eco Bubble transforma detergentul in bule fine, asigurand o distributie mai eficienta si o spalare mai profunda a hainelor chiar si la temperaturi scazute, economisind in acelasi timp energie.
Moorul  inovator Digital Inverter asigura o functionare mai silentioasa, mai eficienta din punct de vedere energetic si cu o durata de viata mai lunga in comparatie cu motoarele traditionale.

Prin conectarea masinii de spalat la reteaua WiFi a casei dvs., puteti controla si monitoriza operatiunile de spalare prin intermediul unei aplicatii mobile, oferindu-va un nivel de control si comoditate fara precedent.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe Samsung WW90T554DAW/S7 

Masina de spalat rufe Samsung WW90T554DAW/S7 reprezinta cu siguranta un salt semnificativ in evolutia tehnologiei pentru gospodarie. Cu o gama larga de caracteristici inovatoare, de la controlul de la distanta pana la tehnologii avansate de curatare si economie de energie, aceasta masina de spalat este un ajutor nepretuit in gestionarea sarcinilor zilnice de spalare. Cu un design elegant si performante bune, aceasta masina de spalat se integreaza perfect in orice gospodarie moderna, oferind confort, eficienta si fiabilitate in fiecare ciclu de spalare. Totodata, cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si declara ca se descurca excelent. Este incapatoare, gama variata de programe le acopera nevoile facand fata cu succes oricarei situatii. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *