Masina de spalat rufe AEG LFR61944BE Review si Pareri utile

0
(0)

AEG LFR61944BE este o masina de spalat rufe spatioasa si bine organizata ce poate asigura o ingrijire eficienta hainelor. Ofera o serie de programe bine optimizate si presupune un consum redus. Despre toate acestea, dar si alte informatii utile, vom discuta imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: AEG LFR61944BE

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe AEG LFR61944BE cu o capacitate generoasa si functii moderne pentru o ingrijire optima a hainelor.


Calitate 10
Functii si Tehnologii 10
Rezistenta 10
PROS
 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe
 • Consum redus
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe AEG LFR61944BE pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 9 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ cinci membri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari, aproximativ 49 kWh.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, ceea ce asigura o stoarce eficienta majoritatii tipurilor de incarcaturi.

AEG LFR61944BE are la baza o serie de programe bine gandite, dupa cum urmeaza:

 • MixLoad 69min – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si articole din fibre sintetice, temperatura apei putand fi reglata pana la 60 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 5 kg.
 • Eco 40-60 – asigura o functionare economica si este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 40 sau 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 9 kg.
 • Cottons – este destinat articolelor din bumbac, temperatura de spalare fiind de maxim 95 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 9 kg.
 • Synthetics – este potrivit pentru articole din fibre sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Delicates – este destinat articolelor delicate precum cele acrilice, viscoza si tesaturile mixte, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 2 kg.
 • Wool – este destinat articolelor din lana sau care contin lana, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 1.5 kg.
 • 20min 3 kg – presupune spalarea rapida a unei cantitati de 3 kg de articole din bumbac sau sintetice, temperatura de spalare fiind de maxim 40 de grade Celsius.
 • Denim – este potrivit pentru articole din denim, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 4 kg.
 • Outdoor – este destinat articolelor de exterior, de protectie pentru activitati tehnice, tesaturi pentru articole sportive, jachete impermeabile etc. Temperatura de spalare este de maxim 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 2.5 kg.
 • Hygiene – asigura o buna igienizare hainelor la temperatura de 60 de grade Celsius, capacitatea maxima fiind de 9 kg.

In acelasi timp, include si alte functii si optiuni utile. Functia Pete adauga o faza anti-pete la un programat pentru a trata rufele foarte murdare sau patate. Functia Prespalare adauga o faza de spalare preliminara inainte de ciclul principal. Functia de clatire suplimentara adauga cicluri de clatire suplimentare, indepartand eficient detergentul din tesatura. Functia Easy Iron previne formarea cutelor pe haine. Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Referitor la design, este un aparat prevazut cu o carcasa moderna, usor de integrat in orice decor. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul dorit si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite modificarea parametrilor si activarea functiilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita manevrarea usoara si a articolelor mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 63.6 cm adancime, 59.7 cm latime si 84.7 cm inaltime, avand o greutate 75.5 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe AEG LFR61944BE

Prin urmare, masina de spalat rufe AEG LFR61944BE este un model modern si eficient, ce poate asigura o buna ingrijire hainelor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele acesteia si confirma ca spala excelent hainele. Este spatioasa, programele bine gandite, iar consumul este unul redus. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *