Masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTN7C373E Review si Recomandari

0
(0)

AEG LTN7C373E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala excelenta pentru spatii restranse. Ofera o gama variata de programe despre care vom discuta in continuare, asa ca va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: AEG LTN7C373E

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTN7C373E excelenta pentru spatii restranse cu o gama variata de programe.


Calitate 10
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 10
PROS
 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Economica
 • Gama variata de programe
 • Foarte compacta
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe AEG LTN7C373E ofera o capacitate de incarcare de 7 kg, ceea ce o face potrivita pentru aproximativ trei persoane. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica C, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 59 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1300 de rotatii pe minut, asigurand o stoarcere foarte buna.

Programe de spalare

AEG LTN7C373E include o gama variata de programe dupa cum urmeaza:

 • Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 40 sau 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 7 kg.
 • Bumbac – este potrivit pentru articole din bumbac, temperatura de spalare fiind de 40-95 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 7 kg.
 • Sintetice – este indicat pentru articoled in fibre sintetice, temperatura de spalare fiind de maxim 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 3 kg.
 • Delicate – este potrivit pentru articole din tesaturi sensibile precum acrilice, viscoza si tesaturile mixte. Temperatura apei este de maxim 40 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 2 kg.
 • Lana / Matase – este indicat pentru articole din lana sau matase, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 1.5 kg.
 • Abur – este potrivit pentru articole in bumbac si materiale sintetice. Capacitatea maxima este de 1 kg.
 • 20 min – 3 kg – este destinat articolelor din bumbac si sintetice usor murdare, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 3 kg.
 • Articole impermeabile – este potrivit pentru articole de exteiror, de protectie pentru activitati in aer liber, tesaturi sportive, jachete impermeabile si materaile ce asigura respiratia corpului. jachete cu captuseala detasabila sau material izolator pe interior. Temperatura apei este de maxim 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2 kg.
 • Pilota – este destinat pentru spalarea pilotelor, hainelor cu captuseala, jachetelor din puf si asa mai departe. Temperatura maxima este de 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2 kg.
 • Jeans – este destinat articolelor din denim, temperatura maxima fiind de 60 de grade Celsius. Sarcina de incarcare este de 3 kg.

In acelasi timp, include si alte functii si optiuni utile. Functia antialergic ajuta la igienizarea optima a hainelor persoanelor cu piele sensibila sau a bebelusilor. Functia pete adauga of aza anti-pete la program pentru tratarea rufelor foarte murdare sau patate. Functia prespalare adauga un ciclu de spalare preliminar inainte de cel principal. Functia de clatire suplimentara asigura o clatire optima indepartand orice urma de detergent. Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 20 de ore.

Dimensiunile masinii sunt de 60 cm adancime, 40 cm latime si 89 cm inaltime, avand o greutate de 59 de kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTN7C373E

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe bune pentru spatii restranse, AEG LTN7C373E ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca modelul in discutie se descurca excelent. Este foarte compacta, se incadreaza si in putin spatiul pe care il au disponibil, programele sunt foarte variate si le acopera excelent nevoile, iar modul de operare este unul silentios si economic. O recomanda mai departe cu incredere si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *