Masina de spalat rufe AEG LFR83846OE Review si Pareri util

0
(0)

In era tehnologiei avansate, electrocasnicele inteligente devin tot mai integrate in viata noastra de zi cu zi. Un exemplu remarcabil in acest sens este masina de spalat rufe AEG LFR83846OE, o aparitie inovatoare ce aduce performante ridicate si eficienta in procesul de curatare a hainelor.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: AEG LFR83846OE

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe AEG LFR83846OE cu functii si tehnologii inovatoare pentru o ingrijire atenta hainelor.


Calitate 10
Functii si Tehnologii 10
Rezistenta 10
PROS
 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii si tehnologii inovatoare
 • Eficienta energetica
 • Programe variate
CONS
 • Nu am identificat

Cu o capacitate de 8 kg si o viteza de centrifugare de 1400 rpm, AEG LFR83846OE se dovedeste a fi un partener de incredere in gestionarea unei game variate de incarcaturi de rufe. Motorul Inverter MagnetPermanent contribuie la un nivel de functionare silentios si o durata de viata mai indelungata a aparatului.

Cu o clasificare A in ceea ce priveste consumul energetic, aceasta masina de spalat reprezinta o alegere ecologica si economica. Cu doar 38 kWh consumate la 100 de spalari, aceasta masina de spalat rufe demonstreaza angajamentul producatorului fata de sustenabilitate si economisirea resurselor.

Unul dintre aspectele interesante ale acestui model este tehnologia OkoMix, care amesteca si distribuie uniform detergentul si balsamul inainte de a intra in tambur. Acest proces asigura o spalare eficienta, fara reziduuri nedorite si o protejare a culorilor vibrante ale hainelor.

Cu ajutorul tehnologiei ProSense, masina de spalat ajusteaza automat durata de spalare si cantitatea de apa utilizata in functie de incarcatura detectata. Aceasta functionalitate nu doar optimizeaza consumul de resurse, ci si protejeaza tesaturile delicate.

Functia ProSteam permite eliminarea eficienta a cutelor si a mirosurilor neplacute din haine, oferindu-le un aspect proaspat si curat. Acest proces este ideal pentru articolele care necesita o revitalizare rapida, fara a trece prin ciclul complet de spalare.

Conectivitatea Wi-Fi adauga un nivel suplimentar de comoditate. Utilizatorii pot controla masina de spalat de la distanta, monitoriza starea ciclului de spalare si primi notificari atunci cand acesta este finalizat.

AEG LFR83846OE include urmatoarele programe de spalare:

 • Power clean – este potrivit pentru articole din bumbac si tesaturi sintetice mixte, temperatura apei fiind de pana la 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 5 kg.
 • Eco 40-60 – este indicat pentru articole din bumbac cu grad mdoerat de murdarie. Sarcina maxima este de 8 kg.
 • Bumbac – este recomandat pentru articole din bumbac, temperatura apei putand fi reglata pana la 95 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 8 kg.
 • Sintetice – este indicat pentru articole din fibre sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 3 kg.
 • Delicate – este potrivit pentru articole delicate precum cele acrilice, viscoza si tesaturile mixte, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2 kg.
 • Lana – este recomandat pentru articole din lana sau care contin lana, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina de incarcare este de 2 kg.
 • 20 min 3 kg – este potrivita pentru spalarea rapida a articolelor cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius.
 • Abur – este recomandat pentru articole din bumbac, sintetice si  mixte, fiind un program cu abur fara spalare ce poate fi folosit pentru pregatirea rufelor spalate pentru calcat sau reimprospatare.
 • Outdoor – este indicat pentru articole de exterior, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2 kg.
 • Igienizare – este indicat pentru articole din bumbac, oferind o buna igienizare la temperatura de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 8 kg.
 • Clatire – presupune clatirea suplimentara a hainelor.
 • Centrifugare/Evacuare – vizeaza centrifugarea suplimentara si evacuarea apei.

Cu functia de prespalare, masina adauga un ciclu suplimentar inainte de cel principal. Cu functia de indepartare pete veti reusi sa eliminati petele dificile. Functia economie timp va permite sa reduceti durata programelor.

Vezi oferta de pret

Concuzii si Pareri despre masina de spalat rufe AEG LFR83846OE

Masina de spalat rufe AEG LFR83846OE reprezinta un exemplu perfect al inovatiei tehnologice aplicate in electrocasnicele moderne. Cu functii precum ProSense, ProSteam si conectivitate Wi-Fi, aceasta masina de spalat nu doar eficientizeaza procesul de spalare, dar si aduce o contributie semnificativa la economia de energie. Performanta si eficienta sa remarcabile fac din AEG LFR83846OE o alegere excelenta pentru cei care cauta un partener de incredere in ingrijirea hainelor. Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si confirma faptul ca este intr0adevar o masina de inalta calitate. Este incapatoare, spala foarte bine hainele si ofera un mod de operare economic si silentios. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *