Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLW5 Review si Recomandari

Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLW5 este o alternativa rezonabila ca pret ce vine la pachet cu o gama variata de programe si consum redus. Daca este o alternativa potrivita si nevoilor voastre ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Arctic APL81221XLW5

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLW5 cu o capacitate de 8 kg si un consum energetic redus.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Consum redus
 • Gama variata de programe
 • Siletnioasa
CONS
 • Nu am identificat

Cu o capacitate de 8 kg, masina de spalat Arctic APL81221XLW5 este potrivita pentru familii de dimensiuni medii si mari. Aceasta capacitate generoasa permite spalarea unei cantitati semnificative de rufe intr-un singur ciclu, economisind timp si energie. Datorita tehnologiei avansate, acest model poate gestiona diverse tipuri de tesaturi si nivele de murdarie, asigurand un rezultat impecabil la fiecare spalare.

O alta caracteristica importanta este viteza de centrifugare, iar modelul in discutie poate atinge maxim 1200 RPM. Astfel, aceasta asigura extragerea optima a apei din majoritatea tipurilor de tesaturi.

Arctic APL81221XLW5 este echipata cu un motor ProSmart Inverter, ceea ce inseamna ca beneficiaza de o eficienta energetica superioara si o durata de viata mai lunga. Acest tip de motor ajusteaza automat puterea in functie de sarcina, oferind o functionare mai silentioasa si consum redus de energie. Utilizatorii se vor bucura de performante constante si de linistea unui aparat de uz casnic modern.

Un alt punct forte al masinii in discutie este eficienta energetica de clasa A. Cu un consum de doar 47 kWh pentru 100 de spalari, acest model demonstreaza un angajament serios fata de sustenabilitate si economisirea energiei. Utilizatorii pot beneficia astfel de performante superioare fara a compromite mediul inconjurator.

Totodata, aceasta are la baza o gama variata de programe, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac – este potrivit pentru articole din bumbac, temperatura apei putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 8 kg.
 • Eco 40-60 – este un program economic potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 40 sau 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 8 kg.
 • Sintetice – este recomandat pentru articole din fibre sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Sarcina de incarcare este de 3 kg.
 • Spalare rapida / Express 14′ – este potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie, fiind un program scurt.
 • Mixt – puteti introduce atat articole din bumbac, cat si articole din fibre sintetice, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 3.5 kg.
 • Lana / Spalare manuala – este destinat articolelor din lana sau care contin lana, respectiv articolelor foarte delicate ce ar trebui spalate manual. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 1.5 kg.
 • Materiale delicate – este ideal pentru articole din materiale delicate precum matase, dantela etc, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 3.5 kg.
 • Camasi – este indicat pentru camasi din bumbac si materiale sintetice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Geci cu puf – este destinat gecilor si jachetelor prevazute cu umplutura cu puf, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 2 kg.
 • Antialergic+ – asigura o buna igienizare hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 8 kg.
 • Anti-pete – asigura eliminarea mai usoara a petelor, temperatura apei fiiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 4 kg.
 • Articole iarna – asigura o ingrijire optima hainelor de iarna, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 3.5 kg.
 • Jeans / Culori inchise – este destinat articolelor din denim sau culori inchise, negre, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina de incarcare este de 3.5 kg.
 • Clatire – presupune clatirea suplimentara a hainelor.
 • Stoarcere / Evacuare – vizeaza stoarcerea suplimentara si evacuarea apei.

Cu functia de prespalare hainele foarte murdare vor fi curatate mai usor. Functia de spalare rapida reduce durata programelor, iar funcita de clatire suplimentara ajuta la indepartarea mai buna a detergentului din haine. Functia de blocare pentru copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze masina. Functia de programare intarziata va permite sa amanati spalarea hainelor.

Dimensiunile masinii sunt de 55 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 63 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe Arctic APL81221XLW5

Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLW5 ofera performante bune la spalare, gama variata de programe si consum redus, toate la un pret rezonabil. Actualii cumparatori s-au aratat incantati de alegerea facuta si confirma ca modelul in cauza se descurca eficient. Ofera o ingrijire eficienta hainelor, este usor de setat si nu au intampinat niciun fel de probleme cu ea. In plus, asigura si un mod de operare silentios, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *