Masina de spalat rufe Arctic AB91421XLWB Review si Pareri utile

0
(0)

Arctic AB91421XLWB este o masina de spalat rufe cu functii variate si tehnologii moderne care poate oferi o ingrijire foarte buna hainelor. Cu o capacitate impresionanta de 9 kg, aceasta masina de spalat se distinge prin performante excelente si functionalitati avansate.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei masini de spalat este eficienta energetica de clasa A, cu un consum redus de doar 49 kWh la 100 de spalari. Acest lucru nu numai ca contribuie la reducerea facturilor de energie, ci si la impactul pozitiv asupra mediului. Cu tot mai multi consumatori orientati catre alegeri ecologice, aceasta caracteristica devine un element esential in luarea in considerare a unei masini de spalat.

Cu o viteza de rotatie de 1400 de rot/min, masina de spalat Arctic AB91421XLWB asigura o spalare eficienta si extrage in mod optim apa din haine. Aceasta functie nu doar reduce timpul de uscare, ci si imbunatateste performanta generala a masinii de spalat, oferind haine curate si proaspete la fiecare utilizare.

Motorul Silent Inverter este un alt avantaj major al acestei masini de spalat. Tehnologia Inverter asigura un nivel redus de zgomot si vibratii in timpul functionarii, ceea ce face ca experienta utilizatorului sa fie placuta si linistita. In plus, durabilitatea crescuta a motorului contribuie la prelungirea duratei de viata a aparatului.

Functii precum ExtraSteam, Anticrease si Child Lock adauga un plus de versatilitate si siguranta la utilizarea masinii de spalat. ExtraSteam ofera posibilitatea de a imbunatati performanta in indepartarea petelor dificile, in timp ce Anticrease reduce formarea cutei pe hainele spalate, facilitand astfel procesul de calcare. Functia Child Lock asigura ca masina de spalat ramane sigura in prezenta copiilor mici.

Add-in si programarea intarziata sunt doua caracteristici utile care ofera flexibilitate utilizatorului in gestionarea procesului de spalare. Functia Add-in permite adaugarea de haine chiar si dupa inceperea ciclului de spalare, in timp ce programarea intarziata ofera posibilitatea de a programa masina de spalat sa inceapa procesul la un moment ulterior, in functie de preferintele utilizatorului.

Sistemul electronic de ajustare a cantitatii de apa este o caracteristica inteligenta care optimizeaza consumul de apa in functie de incarcatura de rufe. Aceasta tehnologie avansata nu numai ca contribuie la economisirea resurselor, dar si la mentinerea eficientei procesului de spalare.

Arctic AB91421XLWB include o gama variata de programe, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac – este potrivit pentru articole din bumbac, temperatura apei putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima de incarcare este de 9 kg.
 • Eco 40-60 – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 40 sau 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 9 kg.
 • Sintetice – este indicat pentru articole din fibre sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 4 kg.
 • Spalare rapida / Express 14′ – este potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie, durata programului fiind de doar 14 minute.
 • Mixt – puteti introduce atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 4 kg.
 • Lana / Spalare manuala – este indicat pentru articole din lana sau alte materiale delicate ce necesita spalare manuala. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2 kg.
 • Materiale delicate – este potrivit pentru articole din materiale sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 4 kg.
 • Camasi – este recomandat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade celsius. Ssarcina maxima este de 4 kg.
 • Cuverturi si paturi / Geci cu puf – este potrivit pentru cuverturi, paturi, geci cu umplutura de puf si alte articole voluminoase, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 • Antialergic+ – asigura o igienizare optima hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius, sarcina maxima fiind de 9 kg.
 • Anti-pete – indeparteaza eficient petele persistente, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 4.5 kg.
 • Perdele – asigura o spalare delicate perdelelor, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 2 kg.
 • Jeans / Culori inchise – este recomandat pentru articole din denim si alte articole inchise la culoare, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina de incarcare este de 4 kg.
 • Clatire – asigura clatirea suplimentara a hainelor.
 • Stoarcere / Evacuare – presupune stoarcerea suplimentara si evacuarea apei.

In ceea ce priveste design-ul, este un model destul de simplu, cu o carcasa alba. In zona superioara, se afla sertarul pentru detergenti, butonul rotativ ce permite selectarea programelor si display-ul ce afiseaza durata acestora, permite activarea functiilor si reglarea parametrilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita manipularea facila si a articolelor mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 64 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 69 de kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe Arctic AB91421XLWB

Masina de spalat rufe Arctic AB91421XLWB se remarca prin performantele bune la spalare, functiile variate si gama de programe bine optimizata. Cu un accent puternic pe eficienta energetica, linistea in functionare si versatilitatea in spalare, acest aparat reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta o masina de spalat de incredere si performanta. Cuumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta masina de spalat rufe isi face treaba si sunt de parere ca este o achizitie reusita. Este incapatoare, programele variate reusind sa le acopere integral nevoile pe care le au. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *