Masina de spalat rufe Slim Candy Rapid’O RO4 1274DWMT/1-S Review si Pareri pertinente

0
(0)

Masina de spalat rufe Candy Rapid’O RO4 1274DWMT/1-S impresioneaza cu un design slim si modern, potrivindu-se perfect in orice spatiu de bucatarie sau baie. Dimensiunile compacte nu compromit, insa, capacitatea sa suficient de mare de 7 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu pana la trei membri.

9.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Candy Rapid'O RO4 1274DWMT/1-S

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Slim Candy Rapid'O RO4 1274DWMT/1-S este o alegere potrivita si pentru spatii mai mici. Ofera o ingrijire eficienta hainelor si un consum redus.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama variata de programe
  • Consum redus
  • Usor de setat
CONS
  • Nu am identificat

Cu o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut si un consum de energie de doar 45 kWh la 100 de spalari, masina se claseaza in categoria energetica A, asigurand performanta excelenta si eficienta in utilizare.

Incorporand tehnologia Motor Speed Drive Inverter, aceasta masina de spalat ofera un nivel de functionare linistit si durabil, reducand semnificativ vibratiile si zgomotul in timpul ciclurilor de spalare.

Functionalitatea Wi-Fi aduce un plus de confort, permitand controlul masinii de spalat de la distanta, prin intermediul unei aplicatii dedicate. Programarea inteligenta si functia de programare intarziata aduc flexibilitate, permitand utilizatorilor sa programeze spalarea conform nevoilor lor.

Cu tehnologia Quick & Clean, masina ofera cicluri de spalare rapide si eficiente, perfecte pentru situatiile in care timpul este esential. Aceasta asigura o performanta sporita fara a compromite calitatea spalarii.

Diversitatea programelor de spalare, precum bumbac, rapid, sport, lana, igienizare, sintetice, spalare manuala etc., acopera toate nevoile utilizatorilor, asigurand o curatare adecvata pentru fiecare tip de tesatura.

Functia de programare intarziata permite setarea masinii sa inceapa ciclul de spalare intr-un moment ulterior, optimizand astfel utilizarea resurselor. Calcarea usoara este o caracteristica utila pentru cei care apreciaza un plus de facilitare in procesul de calcare a hainelor.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 45 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 59 kg. Hubloul cu deschidere pe partea stanga are un diametru de 35 cm fiind suficient de mare incat sa va permita sa manipulati usor si articole mai mari.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe Slim Candy Rapid’O RO4 1274DWMT/1-S

Candy Rapid’O RO4 1274DWMT/1-S este o alegere excelenta pentru cei care cauta o masina de spalat rufe eficienta, versatila si usor de integrat in spatiul locuintei. Cu caracteristici tehnologice avansate, programe variate si un design compact, aceasta masina satisface nevoile diversificate ale utilizatorilor moderni. Cumparatorii actuali sunt multumiti de performantele acesteia si sunt de parere ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Este suficient de incapatoare, versatila si usor de setat, iar consumul de resurse este unul redus. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *