Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61015XLW0 Review si Recomandari

0
(0)

Arctic APL61015XLW0 este un model de masina de spalat rufe slim, foarte rezonabila ca pret, pe care o puteti integra cu usurinta si in spatii mai mici. Este ideala pentru apartamente nu foarte spatiose sau chiar garsoniere. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta cele mai importante informatii.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Arctic APL61015XLW0

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe slim Arctic APL61015XLW0 cu o gama variata de programe.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Foarte economica
 • Usor de reglat
CONS
 • Lipsa display

Masina de spalat rufe Arctic APL61015XLW0 pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 6 kg, fiind potrivita pentru o familie cu aproximativ 2-3 membri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E. Astfel, obtine un consum energetic anual de doar 152 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1000 de rotatii pe minut. Poate stoarce eficient cele mai multe tipuri de incarcaturi.

Arctic APL61015XLW0 cu o gama variata de programe

Aceasta pune la dispozitie o gama variata de programe pentru a acoperi o paleta ampla de nevoi. In acest sens, amintim de:

 • Bumbac 20 – este potrivit pentru articole din bumbac cu grad redus de murdarie. Temperatura de spalare este de 20 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 6 kg.
 • Bumbac 40 – implica spalarea hainelor din bumbac la temperatura de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 6 kg.
 • Eco 40-60 – presupune spalarea economica hainelordin bumbac la temperatura de 40-60 de grade Celsius. Sarcina de incarcare poate fi de pana la 6 kg.
 • Bumbac 60 – temperatura de spalare in cazul acestui program este de 60 de grade Celsius.
 • Bumbac 60 cu Prespalare – poate fi folosit pentru spalarea rufelor din bumbac cu grad ridicat de murdarie.  Inainte de programul propriu-zis de spalare va exista un ciclu de spalare preliminar.
 • Bumbac – este indicat pentru articole din bumbac, temperatura de spalare putand fi reglata de la 20 pana la 90 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 6 kg.
 • Clasic – poate fi utilizat pentru haine cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 3 kg.
 • Camasi – este recomandat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius.
 • Geci cu puf – este indicat pentru spalarea gecilor si a altor articole voluminoase, cu umplutura. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius.
 • Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii fara a adauga rufe in interior.
 • Spalare rapida – este potrivit pentru hainele cu grad redus de murdarie. Programul are o durata de doar 28 de minuute, timp in care spala la temperatura de 30 de grade Celsius.
 • Lana – este special pentru articole din lana, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 1.5 kg.
 • Sintetice 40 – este recomandat pentru haine realizate din materiale sintetice. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 2.5 kg.
 • Sintetice 20 – este ideal pentru haine sintetice cu grad redus de murdarie. Temperatura de spalare este de 20 de grade Celsius.
 • Stoarcere + Evacuare – implica stoarcerea rufelor si evacuarea apei.

Dar si alte functii utile

De asemenea, beneficiaza si de cateva functii si optiuni utile. Printre acestea amintim de functia de clatire prelungita  care optimizeaza ciclul de spalare, indepartand orice urma de detergent. Functia de programare intarziata care amana ora de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore. Functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile.

Tehnologia ExtraSteam ofera o ingrijire delicata hainelor si va ajuta sa indepartati cutele de pe ele. In functie de momentul in care este eliberat, va avea rol diferit. Daca aburul este eliberat la inceputul programului, va inmuia hainele murdare facilitand procesul de uscare. Daca va fi eliberat la final, va ajuta la indepartarea cutelor de pe haine.

Functia AquaSafe regleaza consumul de apa in functie de cantitatea de haine adaugata. Eco Wash contribuie deopotriva la un consum mai redus de resurse.

In ceea ce priveste design-ul, este un model destul de simplu, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. In zona superioara se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ pentru selectarea programelor si butoane ce permit activarea functiilor auxiliare. Ar fi fost util, totusi, si un display.

Hubloul cu deschidere pe partea stanga prezinta un diametru generos, de 34 de cm, ce va permite sa manevrati usor si articole mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 44 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 55 de kg.

Vezi oferta de pret

Pareri despre masina de spalat rufe Arctic APL61015XLW0

Arctic APL61015XLW0 este o masina de spalat rufe potrivita chiar si pentru persoanele cu un buget mai restrans. Fiind un model slim, se integreaza usor in orice decor. Cumparatorii au oferit feedback-uri pozitive produsului si sustin ca isi face treaba eficient. Spala bine hainele si ofera o gama variata de programe bine gandite. De asemenea, este usor de folosit si nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *