Masina de spalat rufe Arctic APL81423XLW5 Review si Recomandari

0
(0)

Sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe ieftine si eficiente? Arctic APL81423XLW5 ar putea fi o alternativa interesanta care sa fie si pe placul vostru, dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

9.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Arctic APL81423XLW5

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Arctic APL81423XLW5 cu functii variate la pret bun.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incapatoare
 • Programe bine gandite
 • Silentioasa
 • Economica
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe  Arctic APL81423XLW5 pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 8 kg, fiind potrivita pentru aproximativ patru persoane. De asemenea, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face pare din clasa C, obtinand un consum energetic redus. In principiu, la fiecare 100 de spalari inregistreaza 62 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 de rotatii pe minut. Astfel, poate asigura o stoarcere optima tuturor tipurilor de incarcaturi.

 Arctic APL81423XLW5 cu o gama variata de programe

Aceasta are la baza o serie de programe bine gandite si diversificate, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac – este potrivita pentru articole din bumbac, temperatura apei putand fi reglata pan ala 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 8 kg.
 • Eco 40-60 – asigura o spalare economica la temperatura de 40 sau 60 de grade Celsius fiind ideal pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Sarcina maxima este de 8 kg.
 • Sintetice – este recomandat pentru articole din fibre sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 3 kg.
 • Spalare rapida/ Express 14′ – asigura spalare rapida articolelor din bumbac cu grad redus de murdarie. Puteti adauga maxim 2 kg de articole.
 • Mixt – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 4 kg.
 • Lana / Spalare manuala – este indicat pentru articole din lana sau alte articole foarte sensibila, temepratura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 1.5 kg.
 • Materiale delicate – este recomandat pentru articole realizate din materiale sensibile. Temperatura apei este de 30 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3.5 kg.
 • Camasi – puteti adauga atat camasi din bumbac, cat si din materiale sintetice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Geci cu puf – puteti adauga articole voluminoase prevazute cu umplutura din puf. Temperatura apei este de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 2 kg.
 • Antialergic – asigura o buna igienizare la temperatura de 90 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 8 kg.
 • Anti-pete – ajuta la indepartarea petelor dificile, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 4 kg.
 • Articole iarna – este indicat pentru articole groase de iarna, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3.5 kg.
 • Jeans / Culori inchise – este ideal pentru articole din denim sau culoari inchise. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3.5 kg.
 • Clatire – asigura clatirea suplimentara a hainelor.
 • Stoarcere si evacuare – presupune stoarcerea hainelor si evacuarea apei.

Functii utile in completarea programelor

Programele din dotare sunt completate si de o serie de functii utile. De pilda, functia de prespalare este potrivita pentru hainele foarte  murdare. Aceasta aduaga un ciclu de spalare preliminar inainte de cel principal.

Functia de spalare rapida permite reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 50%. Functia de clatire suplimentara permite clatirea inteisiva a hainelor, fiind ideala pentru bebelusi sau a persoanelor cu piele sensibila.

Functia de curatare a tamburului presupune igienizarea interiorului masinii si trebuie pornit doar atunci cand masina este goala.

Functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

Functia anti-sifonare impiedica sifonarea hainelor, mai ales cand nu reusiti sa scoateti rufele imediat din masina.

In acelasi timp, masina prezinta un design simplu, dar modern. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul  de spalare dorit si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite activarea functiilor auxiliare si reglarea parametrilor. Hubloul prezinta deschidere pe partea stanga si este destul de spatios incat sa va permita sa manevrati usor si articole mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 55 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime avand o greutate de 70 de kg.

Vezi oferta de pret

Pareri despre masina de spalat rufe Arctic APL81423XLW5

Arctic APL81423XLW5 este o masina de spalat foarte accesibila ca pret, dar care isi face treaba eficient, putand constitui o alternativa de luat in calcul.Cumparatorii sunt multumiti de performantele acesteia la spalare si declara ca spala foarte bine hainele. Programaele sunt intuitive si usor de folosit, iar in timpul spalarii este silentioasa. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere potrivita pentru nevoile sale si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *