Masina de spalat rufe slim Arctic APL61224XLW3 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Arctic APL61224XLW3 este o masina de spalat rufe slim pe care o puteti integra cu usurinta si in spatii mai restranse. Include functii si programe uzuale despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Prin urmare, va invitam sa ne urmariti si sa aflati toate detaliile necesare.

8.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Arctic APL61224XLW3

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe slim Arctic APL61224XLW3 potrivita si pentru spatii restranse.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 8
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe variate
 • Economica
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Arctic APL61224XLW3 pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 6 kg, ceea ce o face potrivita pentru 1-2 persoane. Face parte din clasa de eficienta energetica D, dupa noile etichete enegetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 64 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o atinge este de 1200 de rotatii pe minut, asigurand o stoarcere eficienta majoritatii tipurilor de incarcaturi.

Arctic APL61224XLW3 ofera urmatoarele programe de spalare:

 • Bumbac – este potrivit pentru articole din bumbac, temperatura apei putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 6 kg.
 • Eco 40-60 – este cel mai economic program si este indicat pentru articole din bumbac cu grade moderat de murdarie. Capacitatea maxima este de 6 kg.
 • Sintetice – este indicat pentru articole realizate din fibre sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 2.5 kg.
 • Spalare rapida – asigura o spalare rapida articolelor cu grad redus de murdarie. Sarcina maxima este de 2 kg.
 • Mixt – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 3 kg.
 • Lana / Spalare manuala – este indicat pentru articole din lana sau articole sensibile ce necesita spalare manuala. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 1.5 kg.
 • Materiale delicate – este recomandat pentru articole din materiale delicate, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 2 kg.
 • Camasi – este potrivit pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2.5 kg.
 • Geci cu puf – este potrivit pentru geci prevazute cu umplutura, spalarea realizandu-se la temperatura de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 1.5 kg.
 • Antialergic+ – asigura o buna igienizare hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 6 kg.
 • Anti-pete – ajuta la eliminarea mai eficienta a petelor, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Articole iarna – este indicat pentru articole groase de iarna, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2.5 kg.
 • Jeans / Culori inchise – este recomandat pentru articole din denim sau articole inchise la culoare, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 2.5 kg.
 • Clatire – asigura clatirea suplimentara a hainelor.
 • Stoarcere / Evacuare – permite stoarcerea suplimentara si evacuarea apei.

Totodata, functia de prespalare este eficienta atunci cand aveti haine cu grad ridicat de murdarie. Functia de spalare rapida permite reducerea cu 50% a duratei programelor de spalare. Functia de clatire suplimentara efectueaza inca un ciclu de clatire dupa cel principal.

Functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina. Functia anti-sifonare impiedica formarea cutelor de pe haine.

Masina prezinta un design simplu, carcasa fiind alba. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ ce permite selectarea programelor si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite reglarea parametrilor si activarea functiilor. Hubloul prezinta deschidere pe partea stanga si este suficient de spatios incat sa permita manevrarea facila si a articolelor mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 44 cm adnacime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 55 de kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe slim Arctic APL61224XLW3

Arctic APL61224XLW3 este o masina de spalat rufe destul de simpla, dar eficienta ce poate oferi o ingrijire eficienta hainelor. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. De asemenea, au mai adaugat ca programele din dotare le acopera foarte bine nevoile, iar masina este destul de silentioasa si foarte economica. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *