Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR55020SEUN Review si Pareri

Whirlpool TDLR55020SEUN este un model de masina de spalat rufe care poate fi integrata cu usurinta si in spatii mai restranse. Astfel, devine o solutie ingenioasa pentru spatii mici sau pentru locuinte de inchiriat. Dar mai intai, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere obiectiva.

9.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Whirlpool TDLR55020SEUN

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR55020SEUN potrivita pentru spatii restranse ce ofera o gama variata de programe.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Programe variate
 • Usor de setat
 • Nu ocupa mult spatiu
CONS
 • Viteza maxima 1000 RPM

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR55020SEUN pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 5.5 kg, fiind potrivita pentru 1-2 persoane. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica E, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 69 kWh.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut. Aceasta asigura o stoarcere destul de buna celor mai multe tipuri de incarcaturi.

Whirlpool TDLR55020SEUN include urmatoarele programe de spalare:

 • Mixed – puteti introduce atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Eco 40-60 – este recomandat pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 40 sau 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 5.5 kg.
 • 20°C – este ideal pentru rufe nepatate, temperatura apei fiind de doar 20 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 5.5 kg.
 • Colours – este excelent pentru articole colorate, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Wool – este recomandat pentru articolele din lana, temperatura de spalare fiind de 20 de grade Celsius. Capacitatea sarcina maxima este de 1 kg.
 • Spin – vizeaza stoarcerea suplimentara a hainelor.
 • Rinse & Spin – presupune clatirea hainelor si staorcerea lor.
 • Cotton – este ideal pentru articole din bumbac, temperatura de spalare putand fi reglata pana la 95 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 5.5 kg.
 • Rapid 30 – este un program scurt, indicat pentru articole cu grad redus de murdarie. Temperatura de spalare este de 30 de grade Celsius, iar capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Synthetics – este recomandat pentru articole din fibre sintetice, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Hygiene – asigura o buna igienizare la temperatura de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 5.5 kg.
 • Delicates – este recomandat articolelor sensibile, ce se pot deteriora usor. Temperatura apei este de 30 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 1.5 kg.

Mai mult decat atat, datorita functiie FreshCare, hainele se vor mentine proaspete mai mult timp.Functia de programare intarziata implica amanarea orei de incepere a spalarii. Functia rapid scurteaza durata programelor, iar functia de prespalare asigura un ciclu de clatire preliminar inainte de cel principal. Functia de siguranta pentru copii dezactiveaza display-ul pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR55020SEUN

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui model care sa ocupe cat mai putin spatiu, dar care sa asigure o buna ingrijire hainelor, atunci Whirlpool TDLR55020SEUN ar putea fi o alegere inspirata. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca face ceea ce promite – spala eficient, programele sunt destul de variate si este usor de setat. In plus, pentru spatiile restranse este ideala. Astfel, considera raportul caltiate/pret bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *