Arctic APL71015XLW0 Review si Pareri despre masina de spalat rufe la pret mic

0
(0)

Arctic APL71015XLW0 este un model de masina de spalat rufe accesibil ca pret prevazut cu o gama destul de variata de programe. Daca este o optiune inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

8.3 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Arctic APL71015XLW0

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW0

Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW0 la pret accesibil.


Calitate 8
Functii si Tehnologii 8
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Economica
 • Silentioasa
 • Programe bine gandite
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW0 prezinta o capacitate de incarcare de 7 kg, fiind potrivita pentru aproximativ trei membri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este estimat undeva la 173 kWh, iar cel de apa la 9899 litri.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, asigurand o stoarcere buna majoritatii tipurilor de incarcaturi.

Tehnologia Extra Steam ofera o ingrijire delicata hainelor, scapand cutele nedorite. Aburul poate fi eliberat fie la inceputul programului, fie la final. Daca este eliberat la inceput, va inmuia murdaria de pe haine si va usura procesul de curatare. Daca va fi eliberat la final, va contribui la indepartarea cutelor de pe haine.

Eco Wash este o optiune disponibila cu majoritatea progamelor de spalare si permite spalarea cu apa rece oferind un consum energetic redus cu pana la 80%.

Arctic APL71015XLW0 are la baza urmatoarele programe de spalare:

 • Bumbac : este recomandat pentru hainele din bumbac si permite reglarea temperaturii pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 7 kg.
 • Classic : este indicat pentru articole din bumbac uc gard moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 3.5 kg.
 • Bumbac 60 cu Prespalare : este potrivit pentru articole din bumbac destul de patate, intrucat exista un ciclu de spalare preliminara inainte de cel principal. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima este de 7 kg.
 • Eco 40-60 : este cel mai economic program si este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 40 sau 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 7 kg.
 • Sintetice 40 : este indicat pentru articole din materiale sintetice cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 3 kg.
 • Sintetice 20 : este potrivit pentru articole din materiale sintetice, temperatura de 20 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Spalare rapid 30 : este un program scurt indicat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 7 kg.
 • Lana / Spalare manuala : este potrivit pentru articole din lana sau alte materiale ce se pot deteriora usor, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 1.5 kg.
 • Geci cu puf 40 + Abur : este recomandat pentru geci prevazute cu umplutura din puf, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 1.5 kg.
 • Camasi 40 + Abur : este indicat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Autocuratare + Abur : presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 90 de grade Celsius, fara a adauga haine in interior.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore. Functia Child Lock presupune dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

In ceea ce priveste design-ul, este un produs destul de simplu, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, dar si butonul rotativ prin intermediul caruia puteti alege programul de spalare dorit, respectiv cateva butoane tip push ce permite activarea functiilor auxiliare. Hubloul cu deschidere pe partea stanga prezinta un diametru de 34 cm fiind suficient de mare incat sa permita manevrarea usoara si a articolelor mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 49 cm adancime, 40 cm latime si 84 cm inaltime avand o greutate de 57 de kg.

Vezi oferta de pret

Prin urmare, Arctic APL71015XLW0 este o varianta rezonabila ca pret ce pune la dispozitie cele mai uzuale programe oferind o ingrijire eficienta hainelor. Cumparatorii s-au aratat multumiti de ea si sustin ca isi face treaba in parametrii optimi, nu este zgomotoasa si presupune un mod de functionare economic. In opinia lor, a fost o alegere inspirata, al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *