Beko WUE7612XST Review si Pareri despre masina de spalat rufe cu Motor ProSmart Inverter

0
(0)

Beko WUE7612XST este o masina de spalat rufe foarte accesibila ca pret, dar care pune la dispozitie o gama variata de programe reusind sa acopere astfel o gama variata de nevoi. Pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile pentru a va putea forma pareri pertinente.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Beko WUE7612XST

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe Beko WUE7612XST

Masina de spalat rufe Beko WUE7612XST cu o gama variata de programe la pret accesibil.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Eficienta energetica
 • Motor ProSmart Inverter
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Beko WUE7612XST este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 7 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ trei membri. In acelasi timp, timp aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa D, inregistrand astfel un consum energetic scazut. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este estimat undeva la 173 kWg, iar cel de apa la 9679 litri.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1200 de rotatii pe minut asigurand o stoarcere eficienta majoritatii tipurilor de incarcaturi.

Tehnologia Steam Cure va ajuta sa scapati mai usor de cute, oferind o ingrijire delicata hainelor. In functie de programul selectat, masina va elibera abur fie la inceputul programului, fie la sfarsitul acestuia. Cand este eliberat la inceput, aburul va inmuia murdaria, curatarea devenind mai usoara. Cand este eliberat la final, va va ajuta sa scapati de cutele de pe haine, tesaturile devenind si mai moi.

Motorul ProSmart Inverter ofera multiple avantaje printre care: eficienta energetica foarte buna, nivel de zgomot redus, eliminarea vibratiilor, dar si a emisiilor electromagnetice. In plus, asigura o buna durabilitate si robustete eliminand elementele supuse uzurii cum ar fi perii de carbon.

In plus, este prevazuta cu rezistenta nichelata ce asigura o protectie mai buna impotriva coroziunii, prevenind depunerile de calcar, timp in care asigura un consum energetic mai mic si o durata de viata mai mare masinii.

Functia Add Extra permite adaugarea sau scoaterea unui articol chiar si dupa ce masina a inceput programul de spalare, in primele cinci minute. Functia anti sifonare previne sifonarea excesiva a hainelor, ulterior acestea fiind mai usor de calcat.

Beko WUE7612XST are la baza o gama variata de programe, dupa cum urmeaza:

 • Cottons : este potrivit pentru articole din bumbac, temperatura apei putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius in functie de gradul de murdarie si rezistenta articolelor. Capacitatea maxima este de 7 kg.
 • Eco 40-60 : este cel mai economic program si este indicat pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 40 sau de 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 7 kg.
 • Synthetics : este recomandat pentru articole sintetic, temperatura de spalare putand fi reglata pana la 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 3 kg.
 • Xpress / Super Xpress : este un program scurt, potrivit pentru articole de zi cu zi.
 • Mix 40 : puteti aduaga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitea maxima este de 3 kg.
 • Wollens / Hand Wash : este recomandat pentru articole din lana sau alte articole sensibile care necesita spalare manuala, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Gentle Care : este potrivit pentru articole delicate, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 3 kg.
 • Shirts : este indicat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 3 kg.
 • Down wear : este ideal pentru articole prevazute cu umplutura, temperautra apei ifind de 60 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 1.5 kg.
 • Hygiene+ : asigura o buna igienizare hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius, capacitatea maxima fiind de 7 kg.
 • StainExpert : este recomandat pentru articole patate, temperatura de spalare fiind de 30 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3.5 kg.
 • Outdoor / Sports : este indicat pentru articole sport si echipamente purtate in activitati desfasurate in aer liber, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Dark Care / Jeans : este recomandat pentru articole din denim sau inchise la culoare, temperautra apei fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 2.5 kg.
 • Rinse : presupune clatirea optima a hainelor.
 • Spin + Drain : vizeaza centrifugarea suplimentara si evacuarea apei.

Cu functia de blocare pentru copii se dezactiveaza panoul de control astfel incat cei mici sa nu poata deregla masina. Functia de programare intarziata permita amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.

In ceea ce priveste design-ul produsului, este un model prevazut cu o carcasa moderna. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de spalare dorit si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite activarea functiilor auxiliare si reglarea parametrilor doriti. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita manevrarea usoara si a articolelor mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 49 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 60 de kg.

Vezi oferta de pret

Prin urmare, Beko WUE7612XST este un model rezonabil ca pret, ce pune la dispozitie o gama variata de programe pentru orice nevoi. Cumparatorii s-au aratat multumiti de modul in care aceasta masina isi face treaba si sustin ca este suficeint de spatioasa pentru nevoile lor, programele sunt bine gandite, reusind sa spele eficient orice fel de incarcaturi. In opinia lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *