Masina de spalat rufe Arctic APL71024XLW3 Review si Pareri utile

0
(0)

Arctic APL71024XLW3 este o masina de spalat rufe foarte accesibila ca pret care poate fi o optiune avantajoasa si pentru cei cu un buget mai mic. Pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

8.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Arctic APL71024XLW3

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Arctic APL71024XLW3 economica si rezonabila la pret.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 8
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Economica
 • Programe variate
 • Usor de setat
CONS
 • Viteza maxima 1000 RPM

Masina de spalat rufe Arctic APL71024XLW3 prezinta o capacitate de incarcare de 7 kg, fiind potrivita pentru o familie cu aproximativ trei membri. De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica D, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand doar 69 kWh la fiecare 100 de spalari.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1000 de rotatii pe minut, reusind sa asigure o stoarcere optima majoritatii tipurilor de incarcaturi.

Programe de spalare

Arctic APL71024XLW3 are  la baza urmatoarele programe de spalare:

 • Bumbac – este destinat articolelor din bumbac, temperatura apei putand fi reglata intre 40-90 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 7 kg.
 • Eco 40-60 – asigura un mod de spalare economic si este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 40 sau 60 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 7 kg.
 • Sintetice – este indicat articolelor realizate din fibre sintetice, temperatura apei fiind de 40 sau 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Spalare rapida/ Express 14′ – este un program scurt, potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie.
 • Mixt – puteti adauga atat articoled in bumbac, cat si din materiale sintetice. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Lana / Spalare manuala – puteti adauga articole din lana si alte materiale ce ar necesita spalare manuala, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 1.5 kg.
 • Materiale delicate – puteti introduce articole realizate din materiale delicate precum satin, prevazute cu dantela etc, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Camasi – puteti spala camasi din bumbac si materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Geci cu puf – este potrivit pentru geci si alte articole voluminoase prevazute cu umplutura din pu. Temperatura apei este de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Antialergic+ – asigura o buna igienizare hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 7 kg.
 • Anti-pete – indeparteaza petele persistente, temperatura de spalare fiind de 30 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3. 5 kg.
 • Articole iarna – este potrivit pentru articole de iarna si echipamente de schi, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Jeans / Culori inchise – este recomandat pentru articole din denim si alte articole inchise la culoare, temperatura apei fiind 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 2.5 kg.
 • Clatire – asigura clatirea suplimentara a haineloir.
 • Stoarcere / Evacuare – asigura stoarcerea suplimentara a hainelor.

Functii si Optiuni suplimentare

In plus, masina include si alte functii si optiuni utile care vin in completarea acestor programe. De pilda, functia de prespalare este ideala pentru hainele foarte murdare, adaugand un ciclu de spalare preliminara, inainte de cel principal. Functia de spalare rapida permite reducerea duratei programelor cu pana la 50%. Functia de clatire suplimentara ajuta la eliminarea eficienta a detergentului din haine.

Functia de curatare cuva igienizeaza interiorul masinii fiind necesara rularea sa la fiecare 1-2 luni. Functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina. Functia anti-sifonare reduce formarea cutelor pe haine.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 19 ore.

In ceea ce priveste design-ul, este un model destul de simplu, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. In zona superioara, se afla sertarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de spalare si display-ul unde puteti verifica durata programelor, puteti activa functii auxiliare sau modifica parametri. Hubloul cu deschidere pe partea dreapta este destul de mare incat sa permita manevrarea usoara si  articolelor mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 49 cm adancime, 60 cm latime si 88 cm inaltime, avand o greutate de 59 kg.

Vezi oferta de pret

Pareri despre masina de spalat rufe Arctic APL71024XLW3

Arctic APL71024XLW3 este o masina de spalat rufe simpla, dar eficienta potrivita si celor cu un buget mai mic. Cumparatorii confirma ca isi face treaba eficient fiind o alternativa inspirata pentru nevoile sale. Ofera o gama destul de variata de programe, este economica si silentioasa, exact ceea ce isi doreau. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *