Masina de spalat rufe Arctic APL71224XLW3 Review si Pareri utile

0
(0)

Arctic APL71224XLW3 este un model de masina de spalat rufe foarte rezonabila ca pret potrivita si pentru cei cu un buget mai restrans. Insa, mai intai, este important sa cunoasteti cateva informatii utile pentru a va putea forma o parere cat mai relevanta despre produs.

8.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Arctic APL71224XLW3

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Arctic APL71224XLW3 economica si silentioasa la pret accesibil.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 8
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Economica
 • Silentioasa
 • Programe variate
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Arctic APL71224XLW3 prezinta o capacitate de incarcare de 7 kg, fiind adecvata pentru o familie cu aproximativ trei membri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa D, obtinand un consum energetic redus. Consumul energetic anual este aproximat undeva la 173 kWh, iar cel de apa la 9679 litri.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1200 de rotatii pe minut. Aceasta asigura o stoarce eficienta majoritatii tipurilor de incarcaturi.

Gama variata de programe

Arctic APL71224XLW3 are la baza o serie de programe bine gandite, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac – este destinat articolelor din bumbac, temperatura de spalare putand fi reglata in intervalul 40-90 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 7 kg.
 • Eco 40-60 – este indicat pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 40 sau 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 7 kg.
 • Spalare rapida / Expres 14′ – asigura o spalare rapida aritcolelor cu grad redus de murdarie, in doar 14 minute.
 • Mixt – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Lana / Spalare manuala – este destinat articolelor din lana sau a altor articole ce necesita spalare  manuala. Temperatura apei este de 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 1.5 kg.
 • Materiale delicate – este indicat articolelor sensibile, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Camasi – este potrivit pentru camasi din bumbac si materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3 g.
 • Geci cu puf – este indicat pentru articole voluminoase, geci cu umplutura din puf. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Antialergic – asigura o buna igienizare hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 7 kg.
 • Anti-pete – elimina petele persistente, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius. Capacitatea  maxima este de 3.5 kg.
 • Articole iarna – este indicat articolelor groase de iarna, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Sarcian maxima este de 3 kg.
 • Jeans / Culori inchise – este potrivit articolelor din denim sau a altor articole inchise la culoare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2.5 kg.
 • Clatire – permite stoarcerea suplimentara a hainelor.
 • Stoarcere / Evacuare – presupune centrifugarea hainelor si evacuarea apei.

Alte functii utile

In completarea programelor din grila, vin si cateva functii utile. De pilda, functia de prespalare este utila in cazul hainelor foarte murdare. Functia de spalare rapida implica reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 50%. Functia de clatire asigura clatirea suplimentara a hainelor, eliminand orice urma de detergent din tesatura.

Functia de curatare tambur presupune igienizarea tamburului si trebuie activata la fiecare 1-2 luni. Atunci cand o porniti, asigurati-va ca tamburul este gol.

Functia de blocare pentru copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze masina.

Functia anti-sifonare previne siofonarea hainelor, mai ales, atunci cand acestea nu sunt scoase imediat dupa ce programul de spalare s-a incheiat.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii.

In ceea ce priveste design-ul, este o masina simpla, dar moderna. In zona superioara, se afla setarul unde adaugati detergentii, butonul rotativ ce permite selectarea programelor si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite reglarea parametrilor si activarea functiilor auxiliare. Hubloul cu deschidere pe partea stanga are un diametru de 34 de cm fiind destul de spatios incat sa va permita sa manevrati usor si articole mai mari.

In timpul spalarii inregistreaza 54 dB, iar in timpul centrifugarii 74 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 49 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 62 de kg.

Vezi oferta de pret

Pareri despre masina de spalat rufe Arctic APL71224XLW3

Masina de spalat rufe Arctic APL71224XLW3 este un model simplu, dar eficient ce poate asigura o ingrijire optima hainelor. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si sustin ca isi face treaba eficient. Programele din dotare le acopera nevoile, este siletnioasa si usor de reglat, exact ceea ce isi doreau. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *