Masina de spalat rufe Beko B3WFU5721W Review si Pareri utile

0
(0)

Beko B3WFU5721W se evidentiaza ca o alegere excelenta pentru familiile cu aproximativ trei membri, oferind performante bune la spalare, dar si un pret rezonabil. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare pentru a afla mai multe informatii utile despre produs.

9.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Beko B3WFU5721W

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Beko B3WFU5721W cu o capacitate de 7 kg ideala pentru familii cu pana la trei membri.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Consum redus
 • Gama variata de programe
CONS
 • Nu am identificat

Cu o capacitate generoasa de 7 kg, aceasta masina de spalat rufe este dimensionata ideal pentru o familie de dimensiuni medii. Cu o astfel de capacitate, vei putea spala eficient o cantitate semnificativa de rufe, economisind timp si energie.

O alta caracteristica ce trebuie mentionata este viteza de centrifugare care atinge 1200 de rotatii pe minut, reusind sa stoarca eficient majoritatea tipurilor de incarcaturi. Aceasta nu numai ca asigura un proces de uscare mai rapid, dar contribuie si la eliminarea apei in exces din rufe, ceea ce duce la un timp de uscare mai scurt si la economii de energie.

Clasa energetica A a acestei masini de spalat rufe subliniaza angajamentul Beko pentru eficienta si economie de energie. Cu un consum de doar 44 kWh la fiecare 100 de spalari, acest aparat se dovedeste a fi nu doar prietenos cu mediul, ci si prietenos cu buzunarul tau, contribuind la scaderea facturilor la energie.

Una dintre inovatiile tehnologice aduse de Beko in acest model este conectivitatea Bluetooth. Aceasta caracteristica inovatoare permite controlul masinii de spalat rufe direct de pe telefonul tau inteligent. Prin intermediul unei aplicatii dedicate, vei avea posibilitatea sa monitorizezi si sa controlezi ciclurile de spalare de la distanta, oferindu-ti un nivel crescut de flexibilitate si comoditate.

Functia Fast+ este un alt atu al acestei masini de spalat. Cu aceasta caracteristica, vei putea reduce semnificativ durata ciclului de spalare, fara a compromite calitatea rezultatelor. Aceasta este o optiune excelenta pentru momentele in care timpul este crucial si ai nevoie de haine curate intr-un timp cat mai scurt.

Alte functii utile includ Prespalare, care ajuta la indepartarea petelor dificile, Antisifonare pentru protejarea impotriva scurgerilor de apa, AdXtra pentru optimizarea consumului de detergent, Child Lock pentru siguranta copiilor si Extra Clatire pentru un plus de prospetime a hainelor tale.

Beko B3WFU5721W include o gama variata de programe dupa cum urmeaza:

 • Cottons – este potrivit pentru articole din bumbac, temperatura apei putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 7 kg.
 • Eco 40-60 – este cel  mai economic program si este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 40 sau 60 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 7 kg.
 • Synthetics – este destinat articolelor din fibre sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 3 kg.
 • Xpress/Super Xpress – este un program rapid, potrivit pentru articole de zi cu zi.
 • Woollens/Hand Wash – este destinat articolelor din lana sau alte materiale sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 1.5 kg.
 • Dark Care/Jeans – este potrivit pentru articole inchise la culoare sau din denim, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 3  kg.
 • Downloaded Program – prin intermediul aplicatiei puteti descarca noi programe de spalare.
 • Steam Therapy – permite tratarea hainelor cu aburi, capacitatea maxima fiind de 1 kg.
 • Shirts – se adreseaza camasilor din bumbac si materiale sintetice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 3 kg.
 • Down Wear – este destinat articolelor voluminoase, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 • Hygiene+ – asigura o igienizare optima la temperatura de 90 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 7 kg.
 • Stain Expert – trateaza eficient petele, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3.5 kg.
 • Outdoor/Sports – este destinat articolelor de exterior si articolelor sport, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 3 kg.
 • Rinse – presupune clatirea hainelor.
 • Spin+Drain – vizeaza centrifugarea hainelor.

Vezi oferta de pret

Concuzii si Pareri despre masina de spalat rufe Beko B3WFU5721W

Pe scurt, Beko B3WFU5721W este o alternativa rezonabila ca pret, dar care face fata cu succes diverselor provocari. Cumparatorii sunt multumiti de ea si confirma ca este o alegere potrivita nevoilor sale. Programele le acopera integral nevoile, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *