Masina de spalat rufe slim Beko WUE7636X0A pentru spatii mici | Review complet

Sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe slim care sa se integreze cu usurinta si in spati mai mici? Beko WUE7636X0A ar putea fi o solutie optima pentru nevoi variante. Dar, mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile despre produs pentru a verifica daca este in concordanta cu nevoile voastre.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Beko WUE7636X0A

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe slim Beko WUE7636X0A

Masina de spalat rufe slim Beko WUE7636X0A - o alegere excelenta pentru spatii mici dotata cu functii si tehnologii moderne la un pret rezonabil.


Calitate 10
Functii si Tehnologii 10
Rezistenta 10
PROS
 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Eficienta energetica buna
 • Programe bine gandite si foarte variate
 • Se poate incadra si in spatii mici
 • Functionare silentioasa
 • Control de pe dispozitivele mobile
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Beko WUE7636X0A pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de 7 kg, pe care o putem considera potrivita pentru o familie cu aproximativ trei membri. Face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa D, asigurand un consum energetic foarte mic. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii ofera si niste estimari referitoare la consum conform carora la fiecare 100 de spalari, masina inregistreaza 69 kWh. Totodata, consumul anual de apa este estimat undeva la 10339 litri, iar cel energetic la 173 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1200 de rotatii pe minut, valoare suficient de mare incat sa poata stoarce fara probleme majoritatea tipurilor de incarcaturi.

Masina este dotata cu motor ProSmart Inverter ce asigura o functionare eficienta, dar si un consum mai mic. Tehnologia Smart Cure este ideala pentru acele articole care au nevoie de o ingrjire mai atenta, prevenind formarea cutelor si tratatand delicat hainele. Mai mult atat, va puteti conecta la masina de spalat rufe Beko cu telefonul prin Bluetooth, iar folosind aplicatia mobila HomeWhiz puteti alege mai usor programele preferate, puteti regla temperatura dorita si activa functiile auxiliare. In plus, functia Remote Control impreuna cu aplicatia HomeWhiz permit monitorizarea si gestionarea electrocasnicelor de la distanta, mult mai usor, oferind chiar si posibilitatea de a desca noi programe de spalare, pe care nu le gasiti in grila standard de programe ( Mix, Curtain, Lingerie, Soft Toys, Towel).

O alta functie interesanta este AddXtra care permite adaugarea sau scoaterea rufelor din cuva, chiar si dupa ce masina a inceput spalarea. Prin design-ul special al cuvei, tehnologia Aquawave, ofera cele mai bune conditii pentru ca hainele sa fie curatate foarte bine, dar cu miscari delicate pentru a nu deteriora tesatura. In plus, conturul unic al cuvei si forma paletelor asigura o miscare fluida imitand ritmul natural al valurilor.

Tehnologia Aquafusion a fost special dezvoltata pentru a  reduce cantiatea necesara de detergent in timpul spalarii, economisind astfel nu doar energie, cat si si detergent, insa fara a afecta calitatea rezultatelor la spalare.

Tehnologia Silent Tech asigura o spalare extrem de silentioasa, fapt sustinut si de motorul ProSmart Inverter, precum si de peretii laterali in forma de S, care au rolul de a reduce considerabil nivelul de zgomot produs. Astfel, in timpul spalarii masina inregistreaza doar 57 dB, iar in timpul centrifugarii 74 dB.

Beko WUE7636X0A este dotata cu rezistenta nichelata, ce asigura o protectie mai mare impotriva coroziunii, astfel ca depunerile de calcar vor fi reduse in proportie de 40%, ceea ce creste, implicit, si durata de viata a masinii.

Functia Anticrease este excelenta pentru a preveni sifonarea excesiva a hainelor, mai ales, atunci cand articolele spalate nu sunt scoate imediat din masina. In plus, functia Fast+ permite reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 55%. Functia child lock dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina, iar functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Sistemul automat de reglare al consumului de apa permite contolarea aprotului de apa electronic in functie de cantitatea de haine adaugata, dar si de tipul lor, astfel incat sa poata obtine rezultate foarte bune la spalare si totusi cu un consum energetic mic. Mai mult decat atat, sistemul electronic de control al balansului ofera o distribuire optima a rufelor in cuva masinii pentru a reduce zgomotul, dar si vibratiile in timpul centrifugarii.

Beko WUE7636X0A are la baza o serie de programe variate si bine gandite, printre care:

 • Cottons : este indicat pentru articole din bumbac, temperatura de spalare putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius, in functie de rezistenta hainelor si gradul de murdarie. Sarcina maxima admisa este de 7 kg.
 • Eco 40-60 : asigura o spalare economica articolelor din bumbac cu grad moderat de murdarie, temperatura putand fi reglata intre 40-60 de grade Celsius, timp in care sarcin amaixma este de 7 kg.
 • Synthetics : este potrivit pentru spalarea articolelor realizate din materiale sintetice, temperatura apei putand fi reglata pana la 60 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 3 kg.
 • Xpress : este un program scurt ce permite reglarea temperaturii pana la 90 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 7 kg.
 • Wollens / Hand wash : este recomandat pentru articole din lana sau alte materiale care necesita ingrijire foarte usoara, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima admisa de 1.5 kg.
 • Gentle care : este recomandat pentru articole sensibile ce se pot deteriora usor, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de incarcare este de 3 kg.
 • Shirts : este indicat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Down wear : este recomandat pentru geci, jachete si alte articole voluminoase prevazute cu umplutura din puf, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar capacitatea maxima este de 1.5 kg/
 • Hygiene+ : asigura o buna igienizare hainelor celor mici sau persoanelor cu piele sensibila, temperatura de spalare fiind de 90 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 7 kg.
 • Stain Expert : ofera o curatare eficienta hainelor patate, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 3.5 kg.
 • Outdoor : este indicat pentru articolele sport, echipamentele de schi si asa mai departe, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Dark care / Jeans : este potrivit pentru articole negre sau inchide la culoare sau pentru articole din denim, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Rinse : asigura clatirea suplimentara a hainelor.
 • Spin + Drain : permite centrifugarea suplimentara a hainelor si evacuarea apei.

In ceea ce priveste design-ul produsului, discutam despre un model prevazut cu o carcasa moderna, usor de integrat in orice decor. In zona superioara, prezinta setarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de spalare dorit, dar si display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor, reglarea parametrilor, respectiv activarea functiilor auxiliare. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita manevrarea cu usurinta si a articolelor voluminoase.

Dimensiunile produsului analizat sunt de 49 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, cantarind aproximativ 57 de kg.

Descopera oferta de azi!

In concluzie, Beko WUE7636X0A este o masina excelenta pentru spatii mici, dotata cu functii si tehnologii moderne, ce optimizeaza procesul de spalare. Cumparatorii au confirmat eficienta sa si se declara placut impresionati de produs. Concret au declarat ca isi face treaba eficient, timp in care este silentioasa, economica si suficient de spatioasa pentru nevoile sale. In plus, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *