Masina de spalat rufe Arctic AB91223XLW5 – o alegere potrivita pentru bugete mici

0
(0)

Arctic AB91223XLW5 este o masina de spalat rufe foarte spatioasa ce pune la dispozitia utilizatorului o capacitate generoasa, fiind o optiune interesanta si pentru familii mai mari. Interesant este si faptul ca in ciuda capacitatii generoase si a dotarilor vine la pachet cu un pret foarte accesibil.

9.3 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Arctic AB91223XLW5

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe Arctic AB91223XLW5

Masina de spalat rufe Arctic AB91223XLW5 cu sisteme avansate precum Eco Dose, Aqua Surf, Add-In si multe alte la un pret convenabil.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 10
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe
 • Eficienta energetica
 • Eco Dos, Add-In
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Arctic AB91223XLW5 prezinta o capacitate de incarcare de 9 kg, ceea ce o face o alegere excelenta si pentru o familie cu 5-6 membri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa B, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 195 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1200 de rotatii pe minut, asigurand o stoarcerea eficienta majoritatii tipurilor de incarcaturi.

Tehnologia Eco Dose asigura o dozare eficienta a detergentului lichid in timpul programului de spalare, dizolvandu-se mai usor astfel incat sa poata patrunde rapid in tesatura. Motoruil Silent Inverter asigrua linistea de care aveti nevoie in timp ce masina spala. In acelasi timp, masina dispune si de functia Child Lock ce presupune blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Masina este dotata cu motor Silent Inverter ce asigura performante bune, obtinand astfel un consum energetic redus, un consum optim de apa, dar si un nivel al zgomotului redus. Astfel, masina inregistreaza doar 53 dB la spalare, respectiv 72 dB la centrifugare.

Design-ul special al cuvei – Aqua Surf, asigura o curatare eficienta si delicata hainelor, iar datorita conturului unic al cuvei si formei paletelor, va realiza o miscare fluida a articolelor adaugate imitand ritmul natural al valurilor.

Optiunea Eco Wash permite spalarea cu apa rece oferind un consum energetic mai mic. In plus, functia Add-In permite adaugarea hainelor uitate initial, dupa ce programul de spalare a pornit, in primele cinci minute.

Rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel ce protejeaza masina de rugina si ofera o durabilitate mai buna. Sistemul electronic de control al balansului distribuie uniform rufele in interiorul tamburului, diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul centrifugarii.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 9, 19 sau 24 de ore. Functia Rapid+ permite reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 50%. Functia de clatire suplimentara indeparteaza orice urma de detergent fiind extrem de utila in cazul hainelor bebelusilor, dar si a persoanelor alergice. Functia anti-sifonare previne sifonarea excesiva a hainelor, mai ales, daca acestea nu sunt scoase imediat din masina.

Arctic AB91223XLW5 are la baza o gama destul de variata de programe si anume:

 • Bumbac : este indicat pentru articole din bumbac, temperatura de spalare putand fi reglata in intervalul 40-90 de grade Celsius. Sarcina maxima de incarcare este de 9 kg.
 • Eco 40-60 : asigura o spalare economica articolelor din bumbac la temperatura de 40 sau 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 9 kg.
 • Sintetice : este indicat pentru articole sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de incarcare de 4 kg.
 • Spalare rapida : asigura o spalare rapida, temperatura putand fi reglata pan ala 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima de incarcare este de 9 kg.
 • Mixt : puteti adauga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Lana : este indicat pentru articole din lana, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 2 kg.
 • Materiale delicate : este potrivit pentru materiale sensibile ce se pot deteriora usor, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 4 kg.
 • Antialergic : ofera o buna igienizare hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 9 kg.
 • Camasi : este indicat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 4 kg.
 • Anti-pete : este potrivit pentru indepartarea petelor, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 4.5 kg.
 • Perdele : este indicat pentru perdele, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 2 kg.
 • Jeans/Culori inchise : este recomandat pentru articole din denim sau articole inchise la culoare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 4 kg.
 • Cuverturi si Paturi/Geci cu puf : este potrivit pentru cuverturi, paturi, lenjerie, geci si jachete prevazute cu umplutura, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
 • Clatire : asigura clatirea suplimentara a hainelor.
 • Stoarcere si Evacuare : permite stoarcerea suplimentara a hainelor si evacuarea apei.

Din punct de vedere estetic, este un model de masina de spalat rufe destul de simplu, dar modern, ce se integreaza cu usurinta in orice decor. In zona superioara, se afla setarul unde adaugati detergentii, dar si panoul de control prevazut cu buton rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de spalare dorit si display ce afiseaza durata programelor, permite reglarea parametrilor si activarea functiilor auxiliare. Hubloul cu deschidere pe partea stanga are un diametru de 34 cm si permite deschiderea la 170 de grade, ceea ce faciliteaza manevrarea articolelor voluminoase.

Dimensiunile produsului sunt de 64 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 72 de kg.

Descopera oferta de azi!

In concluzie, Arctic AB91223XLW5 este o varianta spatioasa si economica pe care va puteti baza ca va asigura o ingrijire eficienta hainelor. Cumparatorii actuali sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba sustinand ca este suficient de spatioasa pentru nevoilor tale, dispune de o gama variata de programe, iar in timpul functionarii este destul de silentioasa. In plus, considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *