Masina de spalat rufe Beko WUE7726XWST Review si Pareri utile

0
(0)

Beko WUE7726XWST este o masina de spalat rufe prevazuta cu programe si functii utile ce asigura o buna ingrijire hainelor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

9.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Beko WUE7726XWST

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Beko WUE7726XWST ce poate fi controlata direct de pe telefon folosind aplicatia mobila pune la dispozitie o gama variata de functii.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Control de pe telefon
 • Economica
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Beko WUE7726XWST prezinta o capacitate de incarcare de 7 kg, fiind potrivita pentru o familie cu aproximativ trei membri. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica B, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand astfel un consum de 51 kWh la fiecare 100 de spalari.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 de rotatii pe minut, asigurand o buna stoarcere hainelor.

Programe de spalare Beko WUE7726XWST

Aceasta include urmatoarele programe de spalare:

 • Cottons – este indicat pentru articole din bumbac, temperatura putand fi reglata in intervalul 40-90 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 7 kg.
 • Eco 40-60 – asigura o buna ingrijire articolelor din bumbac cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 40 sau 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 7 kg.
 • Synthetics – este indicat pentru articole din fibre sintetice, temperatura de spalare fiind de 40 sau 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Xpress /  Super Xpress – este un program scurt, potrivit pentru articole din bumbac cu grad redus de murdarie. Temperatura apei este de 30 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 2 kg.
 • Wollens / Hand Wash – este destinat articolelor din lana sau a celor sensibile ce necesita spalare manuala, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 1.5 kg.
 • GentleCare – ofera o ingrijire atenta articolelor ce se pot deteriora usor, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Downloaded Program – permite descarcarea de noi programe de spalare precum: Mix, Curtain, Lingerie, Soft Toys si Towel.
 • Shirts – este indicat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Down Wear – este indicat pentru articole voluminoase, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 1.5 kg.
 • Hygiene+ – asigura o buna igienizare la temperatura de 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 7 kg.
 • Stain Expert – ajuta la indepartarea petelor dificile, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3.5 kg.
 • Outdoor / Sports – este recomandat pentru articole sport sau echipamente purtate in activitati in aer liber, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Dark Care / Jeans – este recomandat pentru articole inchise la culoare sau din denim, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Rinse – asigura o clatire suplimentara a hainelor.
 • Spin + Drain – implica centrifugarea hainelor si evacuarea apei.

De asemenea, include si alte functii utile. Functia de prespalare este ideala pentru articole cu grad ridicat de murdarie. Functia spalare rapida reduce durata programelor cu pana la 50%. Functia de extra limpezire optimizeaza clatirea hainelor. Functia anti-sifonare previne sifonarea excesiva a hainelor. Functia blocare pentru copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze masina.

Puteti controla masina chiar si de pe telefonul mobil. Trebuie doar sa descarcati gratuit aplicatia HomeWhiz si astfel veti putea controla masina si de la distanta.

In ceea ce priveste design-ul, este un model modern usor de integrat in orice decor. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de spalare si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite activarea functiilor si reglarea parametrilor.  Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita manevrarea usoara si a articolelor  mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 49 cm adancime, 64 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 63 de kg.

Vezi oferta de pret

Pareri despre masina de spalat rufe Beko WUE7726XWST

Beko WUE7726XWST este o alternativa eficienta la pret rezonabil ce poate asigura o buna ingrijire hainelor. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care spala hainele si declara ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Programele din dotare le acopera nevoile, iar masina este usor de setat si foarte economica. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *