Masina de spalat rufe Slim Beko WUE 6512 XWST Review si Pareri obiective

0
(0)

Beko WUE 6512 XWST este o masina de spalat rufe slim care se integreaza usor si in spatii  mai restranse, putand fi o buna alternativa de luat in calcul. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat rufe Beko WUE 6512 XWST pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 6 kg, fiind o optiune potrivita pentru 1-2 persoane. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 73 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1000 de rotatii pe minut, asigurand o stoarcere eficienta majoritatii tipurilor de incarcaturi.

8.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Beko WUE 6512 XWST

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe slim Beko WUE 6512 XWST cu o gama varaita de programe si un consum energetic redus.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 8
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de functii
 • Economica
CONS
 • Viteza maxima 1000 RPM

Programe de spalare

Beko WUE 6512 XWST are la baza urmatoarele programe:

 • Cottons – este recomandat pentru articole din bumbac, temperatura de spalare putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 6 kg.
 • Eco 40-60 – este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 40 sau 60 de grade Celsius. Sarcina maxima de incarcare este de 6 kg.
 • Synthetics – este indicat pentru articole fabricate din fibre sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2.5 kg.
 • Xpress / Super Xpress – este un program scurt, indicat pentru articole de zi cu zi.
 • Mix 40 – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Wollens / Hand Wash – este potrivit pentru articole din lana sau alte articole ce necesita spalare manuala, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 1.5 kg.
 • Gentle Care – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 30 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2 kg.
 • Shirts – este indicat pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2.5 kg.
 • Down wear – este recomandat pentru articole voluminoase, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 1.5 kg.
 • Hygiene – ofera o buna igienizare hainelor la temperatura de  90 de grade Celsius, capacitatea maxima fiind de 6 kg.
 • Lingerie – este indicat pentru lenjerie delicata, temperatura de spalare fiind de 30 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 1 kg.
 • Outdoor / Sports – este destinat articolelor sport sau pentru echipamentele destinate activitatilor in aer liber, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 2.5 kg.
 • Dark Care / Jeans – este potrivit pentru articole inchise la culoare, negre sau pentru cele din denim, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2.5 kg.
 • Classic – este indicat rufelor rezistente din bumbac si lenjeriei de pat, temperatura putand fi reglata pana la 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 6 kg.
 • Spin + Drain – presupune centrifugarea hainelor si evacuarea apei.

Totodata, include si alte functii utile precum cel de clatire care asigura clatirea suplimentara a hainelor. Functia de prespalare adauga un ciclu de spalare preliminar inainte de cel principal. Functia de spalare rapida reduce cu pana la 50% durata programelor.  Functia de blocare pentru copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze masina. Functia anti-sifonare impiedica formarea cutelor pe haine.

In ceea ce priveste design-ul, acesta este unul simplu, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul dorit si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite activarea functiilor si reglarea parametrilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa poata permite manevrarea usoara si a articolelor mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 44 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 55 de kg.

Vezi oferta de pret

Pareri despre masina de spalat rufe slim Beko WUE 6512 XWST

Masina de spalat rufe Beko WUE 6512 XWST este un model simplu, dar eficient ce poate asigura o buna ingrijire hainelor. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si sustin ca spala bine hainele. Sunt incantati de gama variata de programe si desi are o viteza de centrifugare de maxim 1000 de rotatii pe minut, reuseste sa stoarca eficient articolele spalate. Dupa parerea lor, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *