Masina de spalat slim Candy Smart Pro CSO4 1475TE/1-S Review si Pareri pertinente

0
(0)

Candy Smart Pro CSO4 1475TE/1-S este o masina de spalat rufe slim, potrivita si pentru spatii mai restranse, find un model foarte accesibil ca pret. Pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile despre produs.

9.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Candy Smart Pro CSO4 1475TE/1-S

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat slim Candy Smart Pro CSO4 1475TE/1-S potrivita pentru spatii restranse ce ofera o gama variata de programe.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Gama variata de programe
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Economica
CONS
  • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Candy Smart Pro CSO4 1475TE/1-S pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 7 kg, fiind potrivita pentru o familie cu aproximativ trei membri. Totodata, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica D, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 69 de kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 de rotatii pe minut asigurand o stoarcere eficienta tuturor tipurilor de incarcaturi.

Aceasta are la baza o gama variata de programe,16 la numar, potrivite atat pentru nevoi de baza – bumbac, sintetice, lana, delicate, mixt cat si pentru nevoi speciale – sport, eco, daily 49′, hygiene si asa mai departe. Include si functia Wi-fi, ceea ce va permite sa controlati masina direct de pe telefon chiar si de la distanta.

Cu functia Snap and wash puteti face o poza rufelor pe care vreti sa le spalati, iar aplicatia va recomanda programul ideal.

Tehnologia Active Motion System intensifica actiunea de curatare a detergentului crescand viteza de rotaie a tamburului la mai multe trepte de viteza in timpul programului de spalare. Astfel, timpul de spalare este redus, timp in care veti economisi apa si energie elcetrica.

Functia Kilo detector optimizeaza parametrii masinii. Adaugati hainele, iar cu ajutorul functiei in dsicutie, cantitatea de apa va fi reglata automat.

Functia de pornire intarziata permite interzierea inceputului programului de spalare cu pana la 24 de ore. Functia steam, datorita aburului, reduce cutele de pe haine oferind si o igienizare foarte buna.

In ceea ce priveste design-ul, este un model simplu, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ ce permite selectarea programelor si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite reglarea parametrilor si activarea functiilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa puteti manevra usor si articole mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 40 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 61 de kg.

Vezi oferta de pret

Pareri despre  masina de spalat rufe slim Candy Smart Pro CSO4 1475TE/1-S

Prin urmare, Candy Smart Pro CSO4 1475TE/1-S este o varianta rezonabila ca pret, ce se adapteaza si in spatii mai mici. Cumparatorii sunt multumiti de ea si de modul in care isi face treaba declarand ca pentru  nevoile lor a fost o buna optiune. Este suficient de incapatoare, prevazuta cu o gama variata de programe si usor de setat. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *