Masina de spalat rufe Slim Heinner HWM-H7014IVSMC+++ Review si Pareri

0
(0)

Heinner HWM-H7014IVSMC+++ este o masina de rufe slim care se integreaza cu usurinta si in spatii mai mici. Asigura o buna ingrijire hainelor, dar mai multe detalii vom discutam in continuarea materialului.

9.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Heinner HWM-H7014IVSMC+++

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Slim Heinner HWM-H7014IVSMC+++ potrivita pentru spatii mici cu o gama variata de programe.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programe variate
 • Economica
 • Silentioasa
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Heinner HWM-H7014IVSMC+++ ofera o capacitate de incarcare de 7 kg, fiind indicata pentru o familie cu aproximativ trei membri. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica C, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, obtinand un consum redus.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, oferind o stoarcere excelenta.

Programe de spalare

Heinner HWM-H7014IVSMC+++ pune la dispozitie urmatoarele programe:

 • Cotton – este excelent pentru articole din bumbac, temperatura apei putand fi reglata pan ala 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 7 kg.
 • Eco 40-60 – este cel mai economic program si este recomandat pentru articolele din bumbac cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de maxim 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 7 kg.
 • Mix – puteti introduce atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice. Temperatura apei este de maxim 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3.5 kg.
 • Wool – este special pentru articole din lana sau care contin lana, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2 kg.
 • Quick 15′ – este un program scurt cu o durata de doar 15 minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius. Puteti adauga o cantitate de 1 kg de articole cu grad redus de murdarie.
 • Rinse+Spin – vizeaza clatirea suplimentara si centrifugarea hainelor.
 • Allergy Steam – asigura o buna igienizare a hainelor la temperatura de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2 kg.
 • Baby Steam Care – asigura o ingrijire excelenta hainelor bebelusilor, temperatura maxima fiind de 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima de incarcare este de 2 kg.
 • Dark Wash – este indicat pentru articole inchise la culoare sau chiar negre, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 3.5 kg.
 • SportsWear – este potrivit pentru echipamente sport, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius. Sarcina de incarcare este de 2 kg.
 • 20°C – este recomandat pentru articole colorate cu grad redus de murdarie, spalarea realizandu-se la temperaura de 20 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 7 kg.
 • Drum Clean – implica igienizarea interiorului masinii la temperatura de 90 de grade Celsius.
 • Spin – presupune centrifugarea suplimentara a hainelor.

In acelasi timp, functia de prespalare este potrivita pentru hainele cu grad ridicat de murdarie. Functia extra clatire ofera cicluri de clatire suplimentara pentru eliminarea completa a detergentului din tesatura.  Functia de programare intarziata implica amanarea orei de incepere a spalarii, iar functia de blocare acces copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze masina.

Referitor la design, este un model preavzut cu o carcasa moderna care este usor de integrat oriunde. In zona frontala, regasim sertarul pentru detergenti, butonul rotativ ce permite selectarea programelor si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite activarea functiilor si reglarea parametrilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa va permita sa manevrati usor si articole mai mari.

Modelul in discutie masoara 46.5 cm adancime, 59.5 cm latime si 84.5 cm inaltime.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe Heinner HWM-H7014IVSMC+++

Asadar, daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe pentru spatii restranse, Heinner HWM-H7014IVSMC+++ ar putea fi o varianta de luat in calcul. Cumparatorii auf ost, in general, incantati de aceasta  masina declarand ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Este destul de spatioasa, progrmaele din dotare sunt bine optimizate, iar consumul este unul redus. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *