Masina de spalat Heinner HWM-V6010D++ Review si Pareri

Heinner HWM-V6010D++ este o varianta ieftina de masina de spalat rufe, ce poate fi o varianta inspirata si pentru cei cu un buget mai mic. Dar mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare, pentru a afla toate informatiile necesare.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Heinner HWM-V6010D++

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat Heinner HWM-V6010D++ cu o gama variata de programe si un consum energetic scazut.  


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa
 • Usor de setat
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V6010D++  prezinta o capacitate de incarcare de 6 kg, fiind potrivita pentru 1-2 persoane. Face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa D, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic la fiecare 100 de spalari este de 65 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1000 de rotatii pe minut, reusind astfel sa asigure o stoarcere potrivita celor mai multor tipuri de incarcaturi.

Programe de spalare

Heinner HWM-V6010D++ include urmatoarele programe:

 • Cotton 90 – este ideal pentru articole din bumbac foarte murdare, dar si rezistente temperatura de spalare fiind de 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 6 kg.
 • Pre Wash Cotton – este potrivit pentru articole din bumbac murdare, programul fiind insotit si de prespalare. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 6 kg.
 •  Cotton 60 – este un alt program indicat pentru articole din bumbac, de aceasta data temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 6 kg.
 • Eco 40-60 – este cel mai economic program si este excelent pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 40 sau 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 6 kg.
 • Cotton 20 – este recomandat pentru articole din bumbac cu grad scazut de murdarie, temperatura apei fiind de doar 20 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 3 kg.
 • Easy Care – asigura o ingrijire usoara articolelor din matariale sintetice sau in amestec, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitate amaxima de 3 kg.
 • Wool – este exelent pentru articole din lana, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 2 kg.
 • Rapid 15′ – este un program scurt, potrivit pentru articole din bumbac, colorate sau alte tipuri de incarcaturi cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 2 kg.
 • Blouses / Shirts – este potrivit pentru bluze si camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 3 kg.
 • Mix – puteti introduce atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 30 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Colors 40 – este recomandat pentru articole colorate, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 3 kg.
 • Hand Wash Delicate – este excelent pentru articole din materiale delicate sau care necesita spalare  manuala, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 2 kg.
 • Spin – permite centifugarea suplimentara.
 • Rinse – vizeaza clatirea optima a hainelor.

In plus, cu functia de blocare acces copii veti dezactiva panoul de control astfel incat cei mici sa nu deregleze setarile. Functia de programare intarziata ofera posibilitatea amanarii orei de incepere a spalarii cu maxim 24 de ore.

Referitor la design, este o masina desstul de simpla, de culoare alba. In zona frontala, regasim sertarul pentru detergenti si panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectare a programelor si display ce afiseaza durate programelor, permite activarea functiilor si reglarea parametrilor. Totodata, hubloul prezinta deschidere pe partea stanga.

Masina masoara 49.7 cm adancime, 59.7 cm latime si 84.5 cm inaltime.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat Heinner HWM-V6010D++

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe simple si accesibile ca pret, Heinner HWM-V6010D++ ar putea fi o varianta de luat in considerare. Clientii sunt multumiti de ea si declara ca spala bine hainele, timp in care este silentioasa si usor de setat. In plus, apreciaza si existenta programelor scurte, respectiv consumul energetic scazut. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *