Masina de spalat rufe Slim LG F2WV3S7AIDD Review si Pareri pertinente

0
(0)

LG F2WV3S7AIDD este o masina de spalat rufe slim, usor de integrat si in spatii mai restranse. Pune la dispozitie o gama variata de functii, insa despre toate acestea, dar si alte detalii utile vom discuta imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: LG F2WV3S7AIDD

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe slim LG F2WV3S7AIDD cu o gama variata de programe si consum energetic redus.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programe variate
 • Economica
 • Silentioasa
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe LG F2WV3S7AIDD prezinta o capacitate de incarcare de 7 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ trei persoane. De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica D, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 69 kWh.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, reusind sa asigure o stoarcere eficienta majoritatii tipurilor de incarcaturi.

LG F2WV3S7AIDD include urmatoarele programe de spalare:

 • Delicates – este potrivit pentru articole din materiale delicate, lenjerie dantelata si asa mai departe, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 1.5 kg.
 • Hand/Wool – este recomandat pentru articole din lana sau care contin lana, temperatura apei putand fi reglata pana la 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 2 kg.
 • Sportswear – este destinat articolelor sportive, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 2 kg.
 • Speed 14 – este un program scurt, potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie. Temperatura apei este de maxim 40 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 2 kg.
 • Duvet – este indicat pentru articole voluminoase precum paturi, perne, cuverturi si asa mai departe. Temperatura apei este de maxim 40 de grade Celsius, iar sarcina de incarcare de 2.5 kg.
 • Tub Clean – presupune igienizarea interiorului masinii.
 • Rinse+Spin – implica clatirea suplimentara si stoarcerea hainelor.
 • Cotton – este recomandat pentru articole din bumbac, temperatura apei putand fi reglata la 95 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 7 kg.
 • Eco 40-60 – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 40 sau 60 de grade Celsius, iar capacitatea maxima este de 7 kg.
 • Mixed Fabric – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si articole din materiale sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 4 kg.
 • Easy Care – asigura o ingrijire delicata hainelor, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Silent Wash – presupune un mod de operare silentios, temperaura de spalare fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 4 kg.
 • Allergy Care – presupune igienizarea tesaturii hainelor la tmeperatura de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Baby Steam Care – ajuta la indepartarea petelor persistente de pe hainele bebelusilor. Temperatura apei este de 60 de grade Celsius, iar capacitatea maxima este de 4 kg.

Cu ajutorul aplicatiei LG ThinQ puteti controla masina de pe telefon. Mai mult decat atat, puteti descarca noi programe de spalare, respectiv puteti identifica eventuale probleme aparute.

Cu functia Child Lock puteti dezactiva panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze masina. Functia Rinse+ adauga cicluri de clatire suplimetnare pe langa cel principal. Functia Delay End permite amanarea orei de incepere a spalarii.

In ceea ce priveste design-ul masinii, aceasta prezinta o carcasa moderna si este usor de integrat in orice decor. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de spalare dorit si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite reglarea parametrilor si activarea functiilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita manevrarea usoara si a articolelor mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 47.5 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 60 de kg.

Vezi oferta de pret

Pareri despre masina de spalat rufe slim LG F2WV3S7AIDD

LG F2WV3S7AIDD este o masina de spalat rufe care se descurca eficient asigurand o buna ingrijire hainelor. Cumparatorii actuali sunt multumiti de performantele acesteia si declara ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita. Spala foarte bine hainele, programele le acoepra integral nevoile, iar consumul energetic este unul redus. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *