Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AX/LE cu Eco Bubble | Review detaliat

Esti in cautarea unei masini de spalat rufe moderne care sa asigure o ingrijire optima rufelor la un pret rezonabil? Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AX/LE ar putea fi o varianta de luat in considerare, dar mai intai, va recomandam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Samsung WW70TA046AX/LE 

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AX/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AX/LE  cu Eco Bubble si alte functii utile.


Calitate 10
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 10
PROS
 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe
 • Eco Bubble
 • Foarte economica
 • Functionare silentioasa
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AX/LE pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de incarcare de 7 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ trei membri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa B, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de doar 103 kWh, iar cel de apa de 7400 litri.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca poate asigura o stoarcere eficienta oricarui tip de incarcaturi.

Tehnologia Eco Bubble are capacitatea de a curata in profunzime petele, folosind temperaturi scazute. Practic, transforma detergentul in bule si patrunde eficient in tesatura, eliminand murdaria, timp in care protejeaza textura hainelor, dar si culoarea. Mai mult decat atat, in acest fel economisi energie.

Totodata, motorul superior Digital Inverter ofera o eficienta energetica buna, un mod de operare silentios si performante excelente.

Modelul in discutie are la baza o gama variata de programe si anume:

 • Eco 40-60 : asigura un mod de functionare economic si este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Capacitatea maxima admisa este de 7 kg.
 • Cottons : este ideal pentru articole din bumbac, lenjerie de pat, fete de masa, lenjerie de corp, prosoape sau camasi, sarcina maxima fiind de 7 kg.
 • Synthetics : este recomandat pentru articole din materiale sintetice precum poliester, poliamida sau materiale similare, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Hygiene Steam : asigura o buna igienizare cu abur articolelor din bumbac si panza ce intra in contact direct cu pielea. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Rinse + Spin : asigura clatirea si centrifugarea si centrifugarea ulterioara a hainelor.
 • Drain/Spin : asigura centrifugarea suplimentara si evacuarea apei.
 • Drum Clean : presupune igienizarea tamburului fara aadauga haine in interior.
 • 15′ Quick Wash : ofera o spalare rapida in doar 15 minute unei cantitati de 2 kg de articole usor murdare.
 • Mixed Load : puteti adauga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, sarcina maxima fiind de 4 kg.
 • Delicates : este potrivit pentru articole delicate precum cele din materiale diafane, sutiene, lenjerie din matase si asa mai departe. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Wool : ofera o ingrijire atenta articolelor din lana, capacitatea maxima fiind de 2 kg.
 • Intense Cold : ajuta la reducerea consumului de energie folosind apa la temperaturi scazute, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Colours : este special pentru articole colorate, sarcina maxima fiind de 4 kg.
 • Bedding : este recomandat pentru cuverturi de pat, cearceafuri, garnituri de pat si asa mai departe, capacitatea maxima fiind de 2 kg.

Totodata, functia de prespalare adauga un ciclu de spalare preliminara inainte de cel principal, iar functia intensiv este potrivita pentru rufele foarte murdare. Mai mult decat atat, functia blocare pentru copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze aparatul. Functia programare intarziata amana ora ce incepere a spalarii in functie de programul vostru.

In ceea ce priveste design-ul masinii, este un model prevazut cu o carcasa moderna si eleganta, integrandu-se usor in orice decor. In zona superioara, se afla sertarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de spalare dorit si display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor auxilare si reglarea parametrilor. Huboul cu deschidere pe partea stanga este suficient de mare astfel ca va va permite sa manevrati mai usor si articolele mai mari.

In acelasi timp, este de apreciat si modul silentios de operare, inregistrand in timpul spalarii 54 dB, iar in timpul centrifugarii 72 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 55 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 65 de kg.

Vezi oferta de pret

In concluzie, daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe bine dotate la un pret rezonabil, Samsung WW70TA046AX/LE ar putea fi de interes. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si confirma faptul ca spala bine hainele, timp in care este si foarte silentioasa si economica. Programele din dotare sunt destul de variate fiind usor de reglat. Sunt de pareere ca au facut o achizitie corecta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *