Masina de spalat rufe Arctic APL81023XLW0 | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Arctic APL81023XLW0 este un model de masina de spalat rufe destul de simpla in ceea ce priveste dotarile, insa eficienta, care poate asigura o ingrijire buna articolelor voastre. Totodata, aceasta vine la pachet cu un pret foarte accesibil oricarui buget, insa mai multe detalii vom discuta in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

8.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Arctic APL81023XLW0

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe Arctic APL81023XLW0

Masina de spalat rufe Arctic APL81023XLW0 - o solutie eficienta si accesibila oricarui buget.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 8
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Spatioasa
 • Gama variata de programe
 • Economica
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Arctic APL81023XLW0 pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ patru membri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa C, asigurand astfel un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 175 kWh, iar cel de apa de 9239 litri.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1000 de rotatii pe minut, reusind sa asigure o stoarcere eficienta multor tipuri de incarcaturi.

Datorita tehnologiei Extra Ssteam, hainele vor avea parte de o ingrijire atenta, timp in care previne formarea cutelor pe suprafata lor. Motorul Silent Inverter asigura un mod de functionare silentios masinii de spalat rufe, iar design-ul special al cuvei Aqua Surf ofera conditiile prielnice pentru ca rufele sa fie curatate eficient.

Functia speciala Add-In permite adaugarea oricarui articol uitat in primele cinci minute de la inceperea programului. Eco Washh asigura o spalare eficienta cu apa rece, reusind astfel sa economiseasca pana la 80% energie electrica.

Functia Child Lock permite blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze masina.

Functia de clatire suplimentara adauga cicluri suplimentare de clatire pentru a indeparta cat maib ine orice urma de detergent, aspect foarte important in cazul hainelor bebelusilor sau a persoanelor alergice.

Functia antisifonare impiedica formarea cutelor pe suprafata hainelor, ulterior fiind mai usor de calcat sau unele dintre ele pot fi purtate direct.

Arctic APL81023XLW0 dispune de urmatoarele programe de spalare:

 • Bumbac : este potrivit pentru articole din bumbac si permite reglarea temperaturii pana la 90 de grade Celsius, in functie de nivelul de murdarie, dar si de rezistenta materialului. Capacitatea maxima admisa este de 8 kg.
 • Eco 40-60 : este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului si este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie, prevazute cu un singur strat, temperatura de spalare fiind de 40 sau 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 8 kg.
 • Spalare rapida  / Expres 14′ : asigura o spalare rapida articolelor cu grad redus de murdarie intrucat durata programului este de doar 14 minute.
 • Mixt : puteti introduce atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 3.5 kg.
 • Lana / Spalare manuala : este indicat pentru articole din lana sau alte tipuri de articole ce se pot deteriora usor si necesita spalare manuala, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima este de 1.5 kg.
 • Materiale delicate : este recomandat pentru articole realizate din materiale sensibile, temperatura de spalare fiind de 30 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3.5 kg.
 • Camasi : este potrivit pentru camasi din bumbac sau materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Geci cu puf : este potrivit pentru geci si alte articole prevazute cu umplutura din puf, spalarea realizandu-se la temperatura de 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 2 kg.
 • Antialergic : ofera o buna igienizare hainelor la temperatura de 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 8 kg.
 • Anti-pete : este special pentru hainele patate, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 4 kg.
 • Articole iarna : este indicat pentru articole de iarna voluminoase, spalarea realizandu-0se la temperatura de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima este de 3.5 kg.
 • Jeans / Culori inchise : este potrivit pentru articole din denim sau pentru articole inchise la culoare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 3.5 kg.
 • Clatire : asigura clatirea suplimentara a hainelor.
 • Stoarcere / Evacuare : permite stoarcerea suplimentara a hainelor si evacuarea apei.

In ceea ce priveste design-ul produsului, acesta prezinta o carcasa destul de simpla, de culoare alba, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de spalare dorit si display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare si reglarea parametrilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga prezinta un diametru de 34 de cm, suficient de mare incat sa puteti manevra cu usurinta si articolele voluminoase.

Dimensiunile masinii sunt de 55 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 63 de kg.

In concluzie, Arctic APL81023XLW0 este o alternativa buna pentru cei cu un buget restrans ce poate asigura o ingrijire eficienta hainelor punand la dispozitie o gama variata de programe, dar si functii utile. Cumparatorii sustin ca  pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita, masina in discutie fiind spatioasa, programele bine gandite incat le acopera nevoile cele mai uzuale, iar in timpul spalarii este silentioasa. In plus, dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *