Masina de spalat rufe Samsung WW80T4540AX/LE Review si Pareri utile

Samsung WW80T4540AX/LE este o masina de spalat rufe spatioasa si bine dotata despre care vom discuta pe larg imediat in acest review. Poate fi o optiune interesanta, dar trebuie intai sa verificati daca este in concordanta si cu nevoile voastre.

9.3 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Samsung WW80T4540AX/LE

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe Samsung WW80T4540AX/LE cu functie Add Wash si o serie de programe bine gandite. Reuseste sa acopere o gama variata de nevoi si sa ofere un mod de functionare economic.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 10
PROS
 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Spatioasa
 • Add Wash
 • Economica
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Samsung WW80T4540AX/LE pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ patru membri. De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa D. Astfel, anual inregistreaza un consum de doar 177 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 de rotatii pe minut, reusind astfel sa ofere o buna stoarcere tuturor tipurilor de incarcaturi.

Care sunt programele de care dispune masina de spalat rufe Samsung WW80T4540AX/LE?

Aceasta include urmatoarele programe de spalare:

 • Eco 40-60 – este potrivit pentru curatarea articolelor din bumbac cu grad normal de murdarie, caci temperatura apei este de 40-60 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 8 kg.
 • Cotton – este potrivit pentru articole din bumbac cum ar fi lenjeria de pat, fetele de masa, lenjeria de corp, prosoape, camasi etc. Capacitatea maxima admisa este de 8 kg
 • Synthetics – este destinat articolelor fabricate din poliester, poliamida si alte materiale de acest fel. Capacitatea maxima admisa este de 4 kg.
 • Rinse + Spin – presupune clatirea suplimentara si stoarcerea hainelor.
 • Drain / Spin – vizeaza centrifugarea hainelor si evacuarea apei.
 • Drum Clean – presupune igienizarea interiorului masinii, fara a adauga haine in masina.
 • 15′ Quick Wash – presupune spalarea rapida a unei cantitati de maxim 2 kg de articole cu grad redus de murdarie.
 • Mixed Load – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, capacitatea maxima fiind de 4 kg.
 • Wool / Delicates – este indicat pentru articole din lana, dar si pentru alte tesaturi delicate cum ar fi materialele diafane, sutienele, lenjeria din matase etc. Capacitatea maxima este de 2 kg.
 • Hygiene Steam – presupune igienizarea articolelor care intra in contact direct cu pielea, capaciatea maxima fiind de 4 kg.
 • Colours – este destinat articolelor colorate si presupune limpeziri suplimentare si centrifugare mica. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Bedding – este indicat pentru cuverturi de pat, cearceafuri, garnituri si asa mai departe. Capacitatea maxima este de 2 kg.

In plus, include si cateva functii utile, cum ar fi cea de clatire care adauga cicluri suplimentare de clatire. Functia prespalare adauga un ciclu de spalare preliminara inainte de cel principal. Intensiv este ideala pentru rufele foarte murdare.

Cu functia de programare intarziata puteti amana ora de incepere a spalarii intre o ora si 19 ore.

Sistemul Add Wash presupune existenta unei usi de dimensiuni mici la nivelul hubloului ce va permite sa adaugati o cantitate suplimentara de rufe sau de balsam in tambur.

Functia de blocare pentru copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu o poata deregla.

In ceea ce priveste design-ul, este un model prevazut cu o carcasa moderna. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, butonul rotativ ce permite selectarea programelor si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite activarea functiilor si reglarea parametrilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de spatios incat sa va permita sa manevrati usor si articole mai mari.

Dimensiunile masinii sunt de 55 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 67 de kg.

Vezi oferta de pret

Pareri despre masina de spalat rufe Samsung WW80T4540AX/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW80T4540AX/LE este un model prevazut cu functii si tehnologii moderne ce asigura o buna ingrijire hainelor. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si de performantele acesteia. Confirma faptul ca spala bine hainele, include programele de care ei aveau nevoie si este foarte silentioasa. De asemenea, este usor de setat, dar si suficient de incapatoare. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *