Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FFD9458SBSVEU Review si Pareri utile

0
(0)

Whirlpool FreshCare+ FFD9458SBSVEU este o masina de spalat rufe spatioasa, prevazuta cu functii inteligente pentru o ingrijire optima a hainelor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai  multe detalii utile.

9.3 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Whirlpool FreshCare+ FFD9458SBSVEU 

Aici poti gasi si alte review-uri!

Maisna de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FFD9458SBSVEU cu tehnologia al 6-lea simt si o gama variata de functii ce acopera integral nevoile si ingrijire excelent hainele.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 10
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Spatioasa
  • Economica
  • Silentioasa
  • Gama variata de functii
CONS
  • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FFD9458SBSVEU este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 9 kg, fiind astfel potrivita pentru o familie cu pana la cinci membri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa B, obtinand astfel un consum energetic scazut. Producatorii estimeaza ca la fiecare 100 de spalari inregistreaza aproximativ 57 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 de rotatii pe minut. Astfel, asigura o buna stoarcere tuturor tipurilor de incarcaturi.

Totodata, are la baza o gama variata de programe, atat pentru nevoie de baza cat si pentr nevoile speciale. Printre acestea amintim de program bumbac, delicate, mixt, lana, articole sport, rapid eco 40-60, sintetice, program pentru pilote, pentr articole din lana si asa mai departe.

Tehnologia FreshCare+ ajuta la mentienerea proaspata a hainelor pana la sase ore de la finalizarea programului de spalare. Este excelenta atunci cand nu ajugenti la timp pentru a scoate hainele din masina.

Optiunea Steam Hygiene igienizeaza foarte bine hainele eliminand 99.9% dintre bacterii.

Programul Steam Refresh va ajuta sa va reimprospatati hainele cu abur, fara sa mai fie nevoie sa le spalati. Indeparteaza eficient mirosurile nepalcute.

Sistemul Soft Move cu cele sase miscari ale tamburului ajuta la protejarea hainelor delicate.

Optiunea Clean+ ajuta la reglarea intensitatii spalarii in funcite de necesitate gratie celor trei optiuni bazate pe nivelul de murdarie al hainelor.

Tehnologia al 6-lea simt regleaza in mod dinamic setarile facand astfel economii in privinta consumului de energie si apa.

Optiunea de clatire intensiva ajuta la eliminarea eficienta a detergentului din tesatura hainelor, fiind ideala pentru persoanele cu piele sensibila.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii, iar functia de blocare taste dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

In ceea ce priveste design-ul, este un model care arata bine si se integreaza usor in orice decor. In zona superioara, regasim sertarul pentru detergenti, butonul rotativ ce permite selectarea programului si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite reglarea parametrilor si activarea functiilor. Hubloul cu deshidere pe partea stanga este destul de mare incat sa puteti manevra usor si articole mai mari.

Dimensiunile acesteia sunt de 63 cm adancime, 59.5 cm latime si 85 cm inaltime avand o greutate de 71 de kg.

Vezi oferta de pret

Pareri despre masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FFD9458SBSVEU 

Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FFD9458SBSVEU este un model spatios, cu programe bine optimizate ce asigura o buna ingrijire hainelor. Cumparatorii s-au aratat multumiti de performantele acesteia si sustin ca a fost o alegere buna pentru nevoile lor. Spala foarte bine hainele, este spatioasa, usor de folosit si economica, exact ceea ce isi doreau. In plus, apreciaza si modul silentios de functionare, iar dupa parerea lor, au facut o alegere excelenta al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *