Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR6040SEU/N Review si Pareri

Whirlpool TDLR6040SEU/N este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala dotata cu tehnologia al 6-lea simt, excelenta pentru spatii mai restranse. Va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

8.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Whirlpool TDLR6040SEU/N

Aici poti gasi si alte review-uri!

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR6040SEU/N dotata cu tehnologia al 6-lea simt si o gama variata de programe.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 8
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe variate
 • Silentioasa
 • Economica
CONS
 • Viteza maxima de centrifugare 1000 RPM

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR6040SEU/N prezinta o capacitate de incarcare de 6 kg, fiind potrivita pentru 1-2 persoane. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica C, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari aproximativ 56 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1000 de rotatii pe  minut. Reuseste sa stoarca eficient majoritatea tipurilor de incarcaturi.

Tehnologia al 6-lea simt presupune detectarea automata a tipului si cantitatii de articole adaugate, regland parametrii de spalare.

Programe de spalare

Whirlpool TDLR6040SEU/N include urmatoarele programe:

 • Amestec – puteti adauga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Eco 40-60 – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de  murdarie. Temperatura apei este de 40 sau 60 de grade Celsius, iar capacitatea de incarcare de 6 kg.
 • 20°C – este potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie. Sarcina maxima este de 6 kg.
 • Rufe colorate – este recomandat pentru articole colorate, temeratura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 4 kg.
 • Lana – este potrivit pentru articole din lana, temperatura de spalare fiind de 20 de grade Celsius. Sarcina de incarcare este de 1 kg.
 • Centrifugare – presupune centrifugarea suplimentara a hainelor.
 • Clatire + Centrifugare – vizeaza clatirea suplimentarea si centrifugarea hainelor.
 • Delicat – este excelent pentru articole realizate din materiale sensibile, temperatura de spalare fiind de 30 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 1.5 kg.
 • Igiena – ofera o buna igienizare hainelor la temperatura de 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 6 kg.
 • Sintetice – este potrivit pentru articole din fibre sintetice, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3 kg.
 • Rapid 30′ – este un program scurt potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 3 kg.
 • Bumbac – este destinat articolelor din bumbac, temperatura putand fi reglata pana la 95 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 6 kg.

Totodata, functia FreshCare mentine hainele proaspete chiar si atunci cand nu le puteti scoate imediat din masina. Functia de pornire cu intarziere permite amanarea orei de incepere a spalarii. Clatire intensiva adauga cicluri suplimentare de clatire eliminand eficient detergentul din haine. Functia de siguranta pentru copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poate deregla masina.

Modelul in discutie masoara 60 cm adancime, 40 cm latime si 90 de cm inaltime avand o greutate de 53 de kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri despre masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR6040SEU/N

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe care poate fi integrata cu usurinta si in spatii restranse, Whirlpool TDLR6040SEU/N ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca pentru nevoile sale a fost o alegere corecta. Spala bine hainele, asigura un mod de operare silentios, dar si economic. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *