Masina de spalat rufe AEG L6FEG49S spatioasa si economica | Review detaliat

AEG L6FEG49S este o varianta de masina de spalat rufe spatioasa si economica, care poate face fata si nevoilor unei familii numeroase oferind o gama variata de programe si functii moderne. Pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit si unde va vom prezenta o serie de informatii utile despre produsul in cauza.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: AEG L6FEG49S

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe AEG L6FEG49S

Masina de spalat rufe AEG L6FEG49S cu o capacitate de incarcare generoasa si o gama variata de programe si functii moderne.


Calitate 10
Functii si Tehnologii 10
Rezistenta 10
PROS
 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Silentioasa
 • Design modern
 • Motor fiabil
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe AEG L6FEG49S este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 9 kg, ceea ce o face indicata pentru o familie cu aproximativ cinci membri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa C, inregistrand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 173 kWh, in timp ce consumul de apa este estimat la 10390 litri.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 de rotatii pe minut, reusind astfel sa asigure o stoarcere optima tuturor tipurilor de incarcaturi.

Masina este prevazuta cu tehnologia ProSense care are capacitatea de a cantari automat fiecare incarcatura si de a asigura de fiecare un ciclu de spalare personalizat. Senzorii regleaza durata programului oferind un tratament optim hainelor, timp in care veti reusi sa economisi si resurse.

Sistemul Soft Plus asigura distributia eficienta a balsamului in fiecare zona a tesaturii, ceea ce va face ca hainele sa fie mai moi, catifelate si bine parfumate. In plus, motorul Inverter bazat pe tehnologia fara perii, reduce vibratiile si uzura, asigurand o buna fiabiilitate si rezistenta.

AEG L6FEG49S beneficiaza de urmatoarele programe de spalare:

 • Cottons : este potrivit pentru articole din bumbac, temperatura de spalare poate fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 9 kg.
 • Synthetics : asigura o ingrijire optima articolelor din materiale sintetice, temperatura maxima fiind de 60 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 4 kg.
 • Delicates : este recomandat pentru articole realizate din materiale sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Wool / Silk : este indicat pentru articole din lana sau matase, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Anti-Allergy : asigura o buna igienizare hainelor la temperatura de 60 de grade Celsius, capacitatea maxima admisa fiind de 9 kg.
 • 20 min. – 3 kg : este recomandat pentru articole din bumbac sau materiale sintetice cu un grad redus de murdarie. Temperatura de spalare este de maxim 40 de grade Celsius, isar sarcina maxima de 3 kg.
 • Outdoor : poate fi utilizat pentru spalarea echipamentelor sportive si a celor folosite in activitati desfasurate in aer liber, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcian maxima de 2 kg.
 • Duvet : este indicat pentru articole voluminoase, prevazute cu umplutura, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Easy Iron : asigura o spalare delicata articolelor sintetice, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 3 kg.
 • Drain / Spin : asigura stoarcerea suplimentara a hainelor si evacuarea apei.

In plus, prezinta si alte functii si optiuni utile care vin inc ompletarea programelor. De pilda, functia de prespalare este potrivita pentru hainele cu grad ridicat de murdarie, in timp ce functia de clatire suplimentara ajuta la indepartarea completa a detergentului din tesatura.Time save permite reducerea duratei programului de spalare, iar Soft Plus permite distribuirea optima a balsamlui de rufe.

Delay Start vizeaza posibilitatea de a amana pornirea programului cu pana la 20 de ore. Child Lock blocheaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

Totodata, masina AEG L6FEG49S beneficiaza si de un design modern putand fi integrata cu usurinta oriunde. In zona superioara, se afla sertarul pentru detergenti, dar si panoul de control dotat cu buton rotativ de selectare a programului de spalare dorit, respectiv display-ul ce ofera informatii referitoare la durata programelor, permite activarea functiilor auxiliare sau ajustarea parametrilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa puteti manevra cu usurinta si articolele mai mari.

AEG L6FEG49S review

In plus, ofera un mod de functionare foarte silentios inregistrand in timpul spalarii 51 dB, iar in timpul centrifugarii 75 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 63 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 77.5 kg.

Descopera oferta de azi!

In concluzie, AEG L6FEG49S poate fi o alegere foarte buna in materie de masini de spalat rufe moderne, ce asigura o ingirjire eficienta hainelor si o serie de programe bine gandite. Cumparatorii sunt extrem de incantati de ea si sustin ca este in concordanta cu asteptarile sale, oferind o capacitate generoasa, functii variate si bine gandite, dar si un mod economic si silentios de operare. Nu au ce sa ii reproseze, asa ca o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *