Masina de spalat rufe Slim Samsung WW80T304MBS/LE ideala pentru spatii mici | Review complet

0
(0)

Samsung WW80T304MBS/LE este un model de masina de spalat rufe slim, pe care o puteti integra usor si in spatii mai restranse si care vine la pachet cu un pret foarte rezonabil. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Samsung WW80T304MBS/LE

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe Slim Samsung WW80T304MBS/LE

Masina de spalat rufe slim Samsung WW80T304MBS/LE despre un model potrivit si pentru spatii mici.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Poate fi integrata si in spatii mici
 • Programe bine gandite
 • Silentioasa
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Samsung WW80T304MBS/LE pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ patru persoane. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, modelul in discutie face parte din clasa D, la fiecare 100 de spalari inregistrand aproximativ 73 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 de rotatii pe minut, fiind capabila sa stoarca majoritatea tipurilor de incarcaturi.

Tehnologia Digital Inverter asigura o eficienta energetica buna, dar si un zgomot mai redus si performante de lunga durata. Aceasta consta in magneti puternice pentru o functionare silentioasa si eficienta, timp in care asigura masinii de spalat rufe o buna rezistenta in timp.

Aceasta are la baza o serie de programe bine gandite, dupa cum urmeaza:

 • Eco 40-60 : asigura o spalare economica articolelor din bumbac cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 40 sau 60 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 8 kg.
 • Bumbac : este potrivit pentru spalarea rufelor din bumbac, temperatura de spalare putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 8 kg.
 • Sintetice : este special proiectat pentru articole din materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de maxim 60 de grade Celsius.
 • Spalare rapida : este indicat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 2 kg.
 • Mixt : puteti introduce atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, acestea fiind spalate in cadrul aceluiasi ciclu. Sarcina maxima admisa este de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 4 kg.
 • Intensiv : este potrivit pentru articole murdare, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 8 kg.
 • Lana : este special creat pentru articolele sensibila din lana, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 2 kg.
 • Colorate : este indicat pentru articole colorate, temperatura maxima fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 4 kg.
 • Ingrijire copii : este special creat pentru articole de copii, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 4 kg.

Totodata, functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru. Functia de blocare pentru copii dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

Mai mult decat atat, interiorul masinii este pastrat curat si bine igienizat datorita Drum Clean care elimina reziduurile de tergent si murdaria din interiorul tamburului fara a folosi produse chimice dure de curatare.

Din punct de vedere estetic, este un model prevazut cu o carcasa moderna, usor de integrat in orice decor. In zona superioara, se afla setarul pentru detergent, panoul de control prevazut cu buton rotativ de selectare a programului de spalare dorit, respectiv display-ul ce permite monitorizarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare, dar si reglarea parametrilor doriti – temperatura apei si viteza de centrifugare. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita manevrarea usoara si a articolelor voluminoase.

Dimensiunile masinii sunt de 46.5 cm adancime, 59.5 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 58 de kg.

Descopera oferta de azi!

Prin urmare, Samsung WW80T304MBS/LE este o varianta de masina de spalat rufe eficient, usor de integrat si in spatii mai mici care poate asigura o buna ingrijire hainelor. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba, sustinand ca este suficient de spatioasa pentru nevoile lor, silentioasa, iar programele din dotare bine gandite. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *