Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348W cu sisteme inteligente | Review complet

0
(0)

Electrolux PerfectCare700 EW7F348W este o masina de spalat rufe spatioasa si eficienta care poate asigura o ingrijire optima hainelor, indiferent de tesatura lor. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile despre produs pentru a va putea forma o parere relevanta.

10.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348W

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348W prevazuta cu o gama variata de programe si functii moderne.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Rezistenta 10
PROS
 • Raport calitate/pret excelent
 • Eficienta energetica
 • Gama variata de programe bine gandite
 • Spatioasa
 • Silentioasa
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348W pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 8 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ patru membri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete adoptate la nivel de UE, clasa C, asigurand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 137 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 de rotatii pe minut, asigurand astfel o stoarcere optima hainelor.

Datorita sistemului inovator Steam care, masian va asigura o ingrijire delicata hainelor, timp in care reuseste sa reduca cutele de pe haine. In acelasi timp, sistmeul FreshScent poate combina un parfum proaspat cu un abur delicat pentru a reimprospata tesatura hainelor. Sistemul SensiCare adapteaza incarcatura pentru a preveni spalarea excesiva a hainelor. Astfel, imbunatateste aspectul hainelor, acestea devenind mai placute la atingere. Eco Time Manager permite reglarea duratei ciclului de spalare, reusind in acest fel sa economisiti energie.

Functia de blocare de siguranta permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

Totodata, masina Electrolux PerfectCare700 EW7F348W dispune de urmatoarele programe de spalare:

 • Cotton : este indicat pentru articole din bumbac, temperaura de spalare poate fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 8 kg.
 • Cotton Eco : este potrivit pentru articolele din bumbac cu grad moderat de murdarie, caci temperatura de spalare poate fi setata la 40 sau 60 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 8 kg.
 • Synthetics : este recomandat pentru articole din materiale sintetice, temperatura de spalare putand fi reglata in intervalul 40-60 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 3 kg.
 • Delicate : este special creat pentru articole din tesaturi delicate cum sunt cele acrilice, vascoza si tesaturile mixte, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 3 kg.
 • Cashmere : este ideal pentru articole din lana si casmir, sarcina maxima fiind de 1 kg.
 • FreshScent : este potrivit pentru articolele din bumbac, sintetice sau materiale delicate, scopul sau fiind acela de a reimprospata tesatura hainelor. Capacitatea maxima admisa este de 1 kg.
 • Spin/Drain : asigura centrifugarea suplimentara a hainelor si evacuarea apei.
 • Wool/Silk : ofera o ingrijire optima articolelor din lana sau matase, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Denim : este recomandat pentru articole din denim precum pantaloni, camasi, jachete, rochii etc, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Outdoor : este potrivit pentru echipamente sintetice,t esaturi impermeabile si asa mai departe, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 2 kg.
 • Sport : este indicat pentru articole sport, temperatura apei fiind de maxim 40 de grade Celsius. Sarcian maxima admisa este de 3 kg.
 • Rapid 14 min : este un program scurt, de doar 14 minute, indicat pentru articole cu grad redus de murdarie. Temperatura de spalare este de 30 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Duvet : este recomandat pentru paturi, pilote, jachete cu umplutura din puf si asa mai departe, temperatura apei fiind de maxim 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • Rinse : asigura clatirea suplimentara a hainelor.

In ceea ce priveste design-ul acesteia, beneficiaza de o carcasa moderna, care se integreaza excelent in orice decor. In zona superioara, se afla panoul de control prevazut cu sertar pentru detergenti, buton rotativ de selectare a programului de spalare dorit si display-ul ce afiseaza durata programelor, permite reglarea parametrilro si activarea functiilor auxiliare. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este destul de mare incat sa permita manevrarea cu usurinta si a articolelor voluminoase.

Este o masina de spalat rufe silentioasa, care in timpul spalarii inregistreaza doar 51 dB, iar in timul centrifugarii 75 dB.

Modelul in discutie masoara 57.2 cm adnacime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 71.5 kg.

Descopera oferta de azi!

Asadar, masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348W este o varianta foarte buna ce pune la dispozitie o gama variata de programe si functii moderne. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca spala excelent hainele, programele din dotare fiind destul de variate si foarte bine gandite. Este spatioasa, silentioasa si economica, exact ceea ce cautau. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *