Masina de spalat rufe Arctic APL61015XLW3 – o varianta simpla pentru bugete reduse

0
(0)

Arctic APL61015XLW3 este un model de masina de spalat rufe accesibil oricarui buget, chiar si celor mai reduse. Pune la dispozitie o serie de programe bine gandite, insa mai multe detalii vom discutam pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

8.3 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Arctic APL61015XLW3

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe Arctic APL61015XLW3

Masina de spalat rufe Arctic APL61015XLW3 - o alegere inspirata si pentru un buget mic.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 8
Rezistenta 8
PROS
 • Raport calitate/pret convenabil
 • Programe bine gandite
 • Eficienta energetica
CONS
 • Lipsa display

Masina de spalat rufe Arctic APL61015XLW3 pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de 6 kg, ceea ce o face potrivita pentru 1-2 persoane. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E, asigurand astfel un consum energetic scazut. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este estimat undeva la 152 kWh sau, la fiecare 100 de spalari, inregistreaza aproximativ 73 kWh.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, asigurand o stoarcere eficienta majoritatii tipurilor de incarcaturi.

Tehnologia Extra Steam asigura o ingrijire delicata hainelor si contribuie la indepartarea cutelor. Astfel, datorita aburului, articolele se vor mentine foarte bine, aburului fiind eliberat fe la inceputul programului, fie la final. Eliberat la inceput are rolul de a inmuia articolele murdare, iar la final, ajuta la indepartarea cutelor.

Mai mult decat atat, design-ul unic Aqua Surf creeaza cele mai bune conditii de spalare pentru articolele voastre, asigurand o curatare eficienta, dar si delicata, fara a face miscari ce ar putea agresa tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor asigura o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor.

Arctic APL61015XLW3 dispune de o serie de programe bine gandite dupa cum urmeaza:

 • Bumbac 20 : este potrivit pentru articole din bumbac precum cearceafuri, lenjerii de pat, prosoape, halate de baie, lenjeriei intima si asa mai departe, temperatura de spalare fiind de 20 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 6 kg.
 • Bumbac 40 : este indicat pentru articole din bumbac, oferind o ingrijire optima si tesaturii mai delicate, la temperatura de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 6 kg.
 • Eco 40-60 : asigura o curatare economica articolelor din bumbac cu grad normal de murdarie, temperatura apei fiind de 40 sau 60 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 6 kg.
 • Bumbac 60 : este potrivit pentru articole din bumbac, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 6 kg.
 • Bumbac 60 cu Prespalare : este indicat articolelor patate, acestea fiind curatate eficient fara a agresa tesatura. Sarcina maxima este de 6 kg.
 • Bumbac 90 : asigura o spalare intensiva articolelor din bumbac rezistente, la temperatura de 90 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 6 de kg.
 • Clasic : poate fi folosit pentru spalarea articolelor de zi cu zi, la temperatura de 40 de grade Celsius, Capacitatea maxima admisa este de 3 kg.
 • Camasi 40 : ofera o spalare eficienta camasilor din bumbac, din materiale sintetice sau amestecate, la temperatura de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 2.5 kg.
 • Geci cu puf 40 : este potrivit pentru geci si jachete prevazute cu umplutura de puf, spalarea realizandu-se la temperatura de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 1.5 kg.
 • Autocuratare : implica igienizarea interiorului masinii la temperatura de 90 de grade Celsius.
 • Spalare rapida 30 : este indicat pentru articole cu grad redus de murdarie, spalarea realizandu-le la temperatura de 30 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 6 kg.
 • Lana 40 / Spalare manuala 40 : este recomandat pentru articole din lana sau alte articole sensibile ce necesita spalare manuala, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 1.5 kg.
 • Sintetice 40 : este indicat pentru articole din haine sintetice, oferind o buna protectie hainelor.
 • Sintetice 20 : este potrivit pentru articole din materiale sintetice, mai sensibile, temperatura apei fiind de 20 de grade Celsius.
 • Stoarcere si Evacuare : asigura o stoarcere eficienta si evacuarea apei.

Sistemul Eco Dose asigura o dozare eficienta a detergentului lichid in timpul spalarii, acestea dizolvandu-se mai usor, pentru a patrunde mai rapid in tesatura. In plus, nu lasa urme pe haine. Sistemul electronic de ajustare a cantitatii de apa obtine performante optime la spalare si consum energetic redus, regland automat si consumul de apa. In plus, sistemul electronic de control al balansului distribuie uniform rufele in interiorul tamburului, reusind astfel sa diminueze vibratiile si sunetul produs in timpul stoarcerii.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru. Functia Child Lock permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

In ceea ce priveste design-ul produsului, acesta dispune de o carcasa destul de simpla, fara elemente cu care sa iasa in evidenta. In zona superioara regasim sertarul pentru detergenti, buton rotativ prin intermediul caruia puteti selecta programul de spalare dorit si butoane de tip push pentru setarea functiilor. Hubloul prezinta un diametru de 34 de cm care permite manevrarea usoara a tuturor tipurilor de articole.

In timpul spalarii inregistreaza un nivel al zgomotului de 60 dB, iar in timpul centrifugarii 72 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 44 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 55 de kg.

Descopera oferta actuala!

Asadar, Arctic APL61015XLW3 poate fi o solutie optima pentru un buget redus, dar care isi face treaba in parametri optimi. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata, masina in discutie asigurand o spalare eficienta hainelor, timp in care este silentioasa, usor de setat si economica. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *