Masina de spalat rufe slim Whirlpool FWSG61282BVEEN ideala pentru spatii mici | Review detaliat

0
(0)

Whirlpool FWSG61282BVEEN este o masina de spalat rufe slim, special gandita si proiectata pentru a se adapta cu usurinta si spatiilor  mai mici, putand fi o alegere inspirata pentru cei cu un buget mic sau pentru cupluri. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Whirlpool FWSG61282BVEEN

Aici poti gasi si alte review-uri!
Masina de spalat rufe slim Whirlpool FWSG61282BVEEN

Masina de spalat rufe slim Whirlpool FWSG61282BVEEN prevauta cu o gama variata de programe la un pret mic.


Calitate 9
Functii si Tehnologii 9
Rezistenta 9
PROS
 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe
 • Foarte economica
 • Poate fi integrata si in spatii mici
CONS
 • Nu am identificat

Masina de spalat rufe Whirlpool FWSG61282BVEEN este prevazuta cu o capacitate destul de mica, dar potrivita pentru 1-2 persoane. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, anual inregistreaza un consum de aproximativ 153 kWh energie electrca, respectiv 8550 litri de apa.

Modeul in discutie poate atinge o viteza maxima de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut, asigurand o stoarcere eficienta majoritatii tipurilor de articole.

Tehnologia al 6-lea simt implementata are la baza sneozri inteligenti care au rolul de a adapta resursele in functie de dimensiunea si tipul sarcinii, optimizand astfel durata programului, dar si consumul de energie si apa. Motorul Inverter asigura o functionare silentioasa, dar si o buna rezistenta masinii.

Tehnologia Soft Move asigura miscari delicate ale tamburului, putand fi astfel spalate si articole mai pretentioase. In acelasi timp, tehnologia Fresh Care+ ce are la baza o actiune delicata de aburire si miscare, ofera deopotriva o ingrijire atenta hainelor, timp in care mentine imbracamintea proaspata si previne mirosurile neplacute.

Functia Child Lock permite dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla aparatul.

Whirlpool FWSG61282BVEEN are la baza o gama de programe destul de variata pentru a va acoperi cat mai bine nevoile. Printre acestea se numara:

 • Amestec : puteti introduce atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, fiind spalate in cadrul aceluiasi ciclu. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima admisa de 6 kg.
 • Rufe albe : este potrivit pentru articole din bumbac, albe, rezistente, temperatura de spalare putand fi reglata pana la 90 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 9 kg.
 • Bumbac : este indicat pentru articole din bumbac, temperatura maxima fiind de 60 de grade Celsius. Capacitatea de incarcare este de 6 kg.
 • Eco 40-60 : asigura un mod de functionare economic si este potrivit pentru articole din bumbac cu grad moderat de murdarie. Sarcina maxima este de 6 kg.
 • Articole sport : este indicat pentru echipamente sport, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 2.5 kg.
 • Plapumi : este potrivit pentru articole voluminoase precum plapumi, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius. Se adauga un singur articol.
 • Improspatare aburi : are rolul de a indeparta mirosurile neplacute din tesatura hainelor.
 • Centrifugare & Evacuare : permite stoarcerea suplimentara si evacuarea apei.
 • Clatire & Centrifugare : vizeaza clatirea suplimentara a hainelor.
 • Rapid 30′ : este un program scurt indicat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 30 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 3 kg.
 • 20°C : este potrivit pentru articole sensibile, colorate, cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de doar 20 de grade Celsius. Capacitatea maxima admisa este de 6 kg.
 • Lana : este indicat pentru articole din lana sau amestec cu lana, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar capacitatea maxima de 1.5 kg.
 • Delicate : este recomandat pentru articole realizate din materiale delicate ce se pot deteriora usor, temperautra de spalare fiind de 30 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de doar 0.5 kg.
 • Sintetice : este recomandat pentru articole fabricate din materiale sintetice, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Capacitatea maxima este de 3.5 kg.

Cu functia de programare intarziata puteti amana ora de incepere a spalarii. Functia clean+ actioneaza pep trei niveluri diferite – intensiv, zilnic sau rapid, concepute special epntru a seta ciclul de spalare adecvat in functie de necesitate.

Din punct de vedere estetic, este un model care arata bine, fiind prevazut cu o carcasa moderna. In zona superioara, se afla setarul pentru detergenti, buton rotativ ce permite selectarea programului de spalare dorit si display-ul ce permite afisarea duratei programelor, activarea functiilor auxiliare si reglarea parametrilor doriti. Hubloul prezinta deschidere pe partea stanga si este destul de mare incat sa puteti manevra cu usurinta si articolele mai mari.

Dimensiunile masinii in discutie sunt de 42.5 cm adnacime, 59.5 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 58.7 kg.

Vezi oferta de pret

Asadar, Whirlpool FWSG61282BVEEN poate fi o optiune pentru un buget restrans, care se incadreaza usor si in spatii mai mici, reusind sa isi faca treaba in parametrii optimi. Cumparatorii sustin ca nu au ce sa ii reproseze, spala bine hainele, programele sunt suficient de variate, iar masina este silentioasa in timpul spalarii. Pentru nevoile sale, a fost o alegere inspirata, al carei raport calitate/pret este avantajos.

Masina de spalat rufe slim Whirlpool FWSG61282BVEEN

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *