Masina de spalat rufe Arctic APL81223XLW3 – o varianta excelenta pentru bugete restranse

0
(0)

Arctic APL81223XLW3 este un model foarte accesibil ca pret, dar care pune la dispozitie o capacitate generoasa, dar si o gama variata de programe. Poate fi o alegere potrivita, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de spalat rufe Arctic APL81223XLW3 pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de incarcare generoasa, de 8 kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ patru membri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE, clasa C, inregistrand un consum energetic foarte mic. La fiecare 100 de spalari, masina inregistreaza aproximativ 62 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1200 de rotatii pe minut, suficient de mare incat sa poata stoarce eficient majoritatea tipurilor de incarcaturi.

Masina integreaza tehnologii utile care optimizeaza procesul de spalare si de ingrijire al hainelor. Printre acestea se numara tehnologia ExtraSteam care ofera o ingrijire delicata hainelor indepartand cutele nedorite. Articolele vor fi mentinute impecabil gratie aburului care poate fi utilizat la inceput sau la sfarsit, in functie de programul selectat. Daca aburul este eliberat la inceputul programului, acesta va inmuia hainele murdare usurand procesul de uscare, iar daca este eliberat la final, contribuie la indepartarea cutelor, tesaturilor, acestea devenind mai placute la atingere.

Motorul Silent Inverter asigura un mod de operare silentios. Mai  mult decat atat, acesta contribuie la o eficienta energetica mai buna, dar si la absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice.

Totodata, masina Arctic APL81223XLW3 este prevazuta cu o rezistenta acoperita cu un strat de nichel ce protejeaza impotriva ruginii, asigurand o durabilitate mai buna decat rezistentele standard, dar si depuneri de calcar cu 40% mai mici.

Aceasta are la baza o serie de programe foarte bine gandite, dupa cum urmeaza:

 • Bumbac : este potrivit pentru articole realizate din bumbac.
 • Eco 40-60 : asigura o spalare economica articolelor din bumbac cu grad moderat de murdarie.
 • Sintetice : este recomandat pentru articole realizate din materiale sintetice.
 • Spalare rapida : ofera o spalare rapida in doar 14 minute articolelor cu grad redus de murdarie.
 • Mixt : puteti adauga atat articole din bumbac, cat si din materiale sintetice, acestea fiind spalate in cadrul aceluiasi ciclu.
 • Materiale delicate : este potrivit pentru articole sensibile ce se pot deteriora usor.
 • Camasi : este indicat pentru camasi din bumbac si materiale sintetice, precum si pentru bluze subtiri.
 • Geci cu puf : asigura o spalare optima gecilor prevazute cu umplutura cu puf.
 • Antialergic+ : ofera o buna igienizare hainelor.
 • Anti-pete : este potrivit pentru hainele patate.
 • Articole iarna : este indicat pentru articole voluminoase si groase.
 • Jeans / Culori inchise : este indicat pentru articole din denim precum jachete, camasi, fuste etc, dar si pentru articole inchise la culoare.
 • Clatire : asigura clatirea suplimentara a hainelor indepartand orice urma de detergent.
 • Stoarcere + Evacuare : permite stoarcere eficienta si evacuarea ulterioara a apei.

Cu functia de programare intarziata puteti amana ora de incepere a spalarii in functie de programul vostru. Functia Child lock permite blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze masina.

Din punct de vedere estetic, este un model simplu, usor de integrat in orice decor. Din zona superioara, se afla setarul pentru detergent, butonul rotativ ce permite alegerea programului de spalare dorit si display-ul ce ofera informatii referitoare la durata programelor, permite activarea functiilor auxiliare si reglarea parametrilor. Hubloul cu deschidere pe partea stanga este suficient de spatios pentru a permite manevrarea usoara si a articolelor voluminoase.

Maisna inregistreaza in timpul spalarii 54 dB, iar in timpul centrifugarii 74 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 55 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime, avand o greutate de 68 de kg.

Descopera oferta de azi!

In concluzie, Arctic APL81223XLW3 este un model care se descurca eficient, este suficient de spatioasa si prezinta o gama variata de programe. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca isi face treaba bine, este usor de setat, iar in timpul functionarii este foarte silentioasa. Pentru nevoile lor a fost alegerea potrivita si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *